Rada sex a vztahy

Príspevok v téme: Rada sex a vztahy
Javier

zaciatok sexualneho a vztahoveho zivota

Ahojte Ludia :) obraciam sa na Vas s prosbou o radu :)

Chcel by som uz konecne zacat zit sexualny a vztahovy zivot mam 28r ano viem je to moja chyba
ze som to zanedbal a popravde malo som sa venoval ako nato iba som zil nenaplnenych tuzbach ktore
mi doteraz ostali lebo som sa hambil dievcat. Doteraz co som zistil je ze som najviac zanedbal humor a bral som velmi vsetko vazne a nebol som dramaticky ale statick, takze by som sa chcel opytat naco sa najviac zamerat ked by som som chcel s niekym nadviazat nejaky vztah. Humor, flirt, fyzicky a psychicky rozvoj seba a popripade z kade cerpat inspiraciu kedze som viac introvert ako extrovert ale neviem zas byt tak ze uplne sam a chyba mi uz sex :D
Dakujem Vam vopred za podporujuce aj kriticke odpovede :)

Letavizu1

Citronka
Presne o tomto su dnesne vztahy, zena nedokaze mat rada nikoho okrem seba , druhe miesto su peniaze a deti , pretvaruju sa a zneuzivaju naklonnost muzov, vedia ze su na koni , Ako a vravi posad zobraka na kona a uz ho nedobehnes. Nechapem ako mozu byt take surove , bezcitne, a co slovo to klamstvo , zrejme si to ani neuvedomuju , nechapu to co za zlo pachaju .

Citronka

Ahojte, potrebovala by som radu. Som slobodná mamička a začala som chodiť s jedným mužom. Je naozaj skvelý, má nádherný vzťah s mojím dieťatkom, je veľmi milý, romantický a starostlivý. Mám ho rada ale ide o to že má nepriťahuje. Neviem či v takom vzťahu zotrvať a veriť že to príde alebo to kôli tomuto ukončiť skôr.

Gamerazzahrob

Chlape, bol som na tom velmi podobne ako ty, mal som 28 rokov a posledny vztah som mal 4 roky predtym. Hlavou mi sli podobne myšlienky ako si pisal ty, ale nakoniec sa mi zadarilo.
Prave v tych 28 rokoch som nasiel uz terajsiu manzelku a uz mame 2 deti a to bez toho aby som sa musel hocijak menit a moc sa vzajomne milujeme.

Tiez som si vravieval, ze mal by som sa zmenit. Prestat s hranim PC, zacal na sebe makat a nabrat svaly, byt trochu extrovert, vycibrit si humor... bral som to vsetko ako minusy.

Nakoniec som z toho nezmenil nic a manzelka povazuje tieto moje "minusy" za plusy. Po veceroch, ked deti spia si spolu zahrame na PC, mame spolocny humor a obaja sme trochu rozkysnuti no to nam nevadi.

Ako obrovsku vyhodu v tomto vztahu co povazujem je, ze my sme sa uz predtym poznali alebo nejakou formou o sebe vedeli 6 rokov. Posledny rok sme boli v kontakte denne a vdaka tomu sme aj poznali jeden druheho a uz sme sa na nic nehrali.
Predchadzajuce vztahy som mal take, ze sme sa nepoznali, na rande alebo chvilku potom sme sa dali dokopy. A tam chce kazdy byt v tom najlepsom svetle. Snazi sa viac, inak sa sprava no to dlho nevydrzalo lebo po pol roku, roku sa kazdy vrati do starych kolaji a partner uz nieje to co byval. Takze ostan sam sebou a nemen sa.

Libertz

Javier: ked chces napis mi na 19seals94@gmail.com ja to celkom tak mam. Avsak musim dopredu povedat ze v tejto oblasti to aj tak nijak nepomohlo

Javier

Dakujem Vasm za odpovede ano aj ja vnimam ze najlepsie je byt vtipny a si to ze som to nemal v sebe je najvacsi dovod preco som nic nemal so zenou.

Da sa teda podla Vas z cloveka co bere vsetko osobne stat vtipny co si spravi srandu zo seba a ak ano ako?

Emma3

Je to take trápne klišé, ale najlepšie je byť sám sebou. Ak sa na niečo hráš, dokážeme to vycítiť a skončil si. Ale za mna je najlepší určite humor a inteligencia. Ako sa hovorí, z prádznej misy sa nenaješ. Ale popracovať na fyzickom vhlade tiež nie je odveci, ale nie to to klúčové.