Zdravím, som druháčka na gymnáziu. Už peknú dobu ma trápi môj výber školy. 90% predmetov ma nebaví, učivo je náročné a ku to mu keď vyjdem z gymplu tak nebudem vedieť nič co by som potrebovala do života alebo do práce :)
Na gymnázium som išla z dôvodu lebo som nevedela kam ísť. V tu dobu ma bavili počítače, tak som našla gymnázium s informatickou triedou, pretože informatická škola bola dosť ďaleko a intrak je pre mňa tabu :) samozrejme som si bola vedomá toho, že by som šla na výšku. Bola som natešená, že tam bude niečo čo ma baví ale hopla.. :) zistila som že v tej informatickej triede je len jedna Hodina naviac informatiky, a aj tam sa učíme jednoduché veci, ktoré už dávno ovládam,takže ma to celkom sklamalo. Aj vďaka distančnému ma ten gympel uplne zdeptal, a najradšej by som prestúpila inam. Začínam to brať ako stratu času, len strávenú mladosť nad knihami pre nič. Je mi jasné že na každej škole sa treba učiť, samozrejme. No to gymnázium ma proste nebaví, je to len o biflení sa, pretože každý učiteľ požaduje od žiaka veľa. Samozrejme, ak by som prestúpila, tak znovu od prvého ročníka, ale som v presvedčení, že mi to stojí za to. Za ten rok a pol ma začalo baviť umenie. Teda vždy som bola umelecký typ, no prejavilo sa to viac až teraz, ale bojím sa, že ísť na umeleckú školu nie je najlepší nápad, pretože by som sa nemusela uplatniť, no tým pádom, neviem kam ísť, no na gymnáziu zostať nechcem. Neviete mi poradiť prosím nejakú strednú školu/odbor, kam by som mohla ísť? Lebo vôbec neviem, kam inam. Napadlo ma ísť na ekonomiku a pod.,ale neviem. Bojím sa rozhodnutí, lebo čo ak to nie je to správne.
Textová Inzercia

MUDr. Andrea Steinerová - frekvenčná terapia - Liečba budúcnosti

UZEMNENIE - zdraviu prospešný objav všetkých dôb. NAČERPEJTE ENERIGIU A SILU ZEME.