Manželka a mi zakazuje s dcérou 2.r navštevovať rodičov

Príspevok v téme: Manželka a mi zakazuje s dcérou 2.r navštevovať rodičov
Brano1985

Ahojte,

Ako je to u Vás?

Mne MANŽELKA MIZAKAZUJE BEZ MANŽELKINEJ PRÍTOMNOSTI NAVŠTEVOVAŤ MOJICH RODIČOV/dôchodcov s MOJOU DCÉRKOU a ich vnučkou, alebo iba vonku kočíkať s nimi bez jej prítomnosti 24mesačnú dcérou. /bývajú cca 200m od nás no nemôžem sa u nich s dcérkou zastaviť ak s nami nie je manželka a tak isto by bol oheň na streche ak by som ich náhodou stretol na ulici a dovolil podotýkam za mojej prítomnosti kočíkať babke nedajbože išiel rodičom s dcérou.

DOVOD PRECO SA NEMOZEM STÝKAŤ s mojimi rodičmi za prítomnosti dcéry? Moji rodičia jej PONÚKALI viac krát PAPAŤ to čo mne a môjmu bratovi keď sme boli malý, s takýmto stravovaním manželka nesúhlasí. KAKAOVÝ miláčik, KAKAVO piť, a viac krát jej ponúkali KRUPIČNÚ kašu z čoho jej bolo 2x vracala keď sme doma skúšali, + babka sa o ňu boji a manželka nesúhlasí aby ju stále dohliadla a držala za ruku aby nespadla + že jej neustále niečo núka aj keď povie, že si neprosí – ako babky veď možno poznáte a pre toto mám ako otec zakázane sa čo len zastaviť tam s dcérkou u mojich rodičov.

ČO SI MYSLÍTE AKCEPTOVALI BY STE AKO RODIČ, ŽE VÁM PARTNER ZAKÁžE SA STRETÁVAŤ S VAŠIMI RIDIčMI ZA PRITOMNOSTI SVOJHO DIEŤAŤA, to sa nebavíme o tom že by som ho tam nechal a odišiel preč ani náhodou! - pre hore uvedené dôvody mám zakázané sa stretnúť ja a moja dcéra so starými rodičmi, ktoré sa mi zdajú banálne na to aby bránila aby sme sa stretávali so starými rodičmi bez manželkinho dohľadu- ponižujúce mi to pripadá. /pripomeniem, že od cca 1-2 mesiaca som dcérku prebaľoval staral som sa o ňu aj doma ju kŕmim väčšinou doma iba toto tato, takže nie som otec ktorú dcéru vidím 1 deň týždenne, že ak príde k starým rodičom, že ich nechám aby jej ponúkli hoc čo, že neviem čo môže jesť také dieťa. No manželka, že si nevšimnem a dajú je jesť niečo s čím ona nesúhlasí takže mám zakázané stretávať s rodičmi za prítomnosti dcérky ak tam nie je ona prítomná s nami. Pri tom dcérka babku a dedka ľúbi a teší sa tam a ja sa viem o ňu postarať, tak ma to ponižuje, že mi manželka zakazuje ísť s dcérkou za vlastnými rodičmi bez jej prítomnosti, čo je to za dôveru a vzťah? / vychovali 2 deti a 10 rokov na prázdniny tam nosil brat svoje deti / tiež sa švagriná sťažovala, že babka chlapcov neustále otravovala bola otravná, že ich stále ponúkala s jednom to je fakt /

Ale kvôli ho uvedenému aby som nemal nárok ako otec dieťaťa navštíviť svojich rodičov za prítomnosti mojej 2ročnej dcérky
Hádame sa kvôli tomu ponižujeme ma, myslím že som zodpovedný otec no nemám nárok ísť s dcérou k mojím rodičom.... Zdá sa mi to prehnané...

Ďakujem pekne za Vás názor pohľad,

slobodnemaciatko

Nebude zenin podpapucnik, ale bude mamin a babkin podpapucnik, ci tam netreba trieskat po stole?
Pokial jej decko grcia doma z toho, co jej tam davaju jest, ma na to ako matka pravo, ak je on makky postavit sa svojej matke a babke. Pokial tak urobil a napriek tomu jej to davaju jest, tak potom nerespektuju jeho. A pokial nerespektuju jeho zenu a ani jeho, naco tam ma chodit?

Carie

A co ty si nejaky podpapucnik a tvoja zena diktator ze ti rozkazuje co musis a zakazuje co nemozes? Nie je to normalne, jak to vobec mozes dopustit? Buchni pastou do stola a navrieskaj na nu ze ti nebude rozkazovat ci mozes aj s tvojou dcerou navstevovat svojich rodicov. Keby ju tyrali nepoviem, ale toto nie je dovod.

Svetlanka7

Fuham tak toto je velmi nepríjemné. Ale snažila by som nájsť nejaku zlatú strednú cestu s manželkou a dohodnpť kompromis

ivcaP

Treba sa o tom s tvojou manzelkou porozpravat. Mozno by stacilo si to vysvetlit, potom nasledne by si povedal tvojim rodicom, nech jednoducho nedavaju tvojej dcere same sladke, lebo si to neprajete. Myslim si, ze spolocnu cestu najdete.

ahjajjaj

Ahoj Braňo, že manželka Ti nemá právo navštevovať s malou Tvojich rodičov, je jedna vec, druhá je, čo ak zákaz nedodržíš.
Manželka sa bojí o malú, je to prvorodené dieťa, to sa dá pochopiť. No a žiadna poriadna matka nemá rada, keď dieťa napchajú sladkosťami a potom nechce obedovať či večerať, alebo ho bolí brucho, alebo si na nesprávne typy jedál zvykne.
Otázka tu je, či sa ako chlap vieš postaviť proti Tvojim rodičom, aby malej nedávali nič také, čo by Tvojej manželke vadilo. Druhá otázka je tá, že pokiaľ manželka hovorí, že keď si nevšimneš, dajú jej niečo, tak sa jej môžeš rovno spýtať, či Ti nedôveruje, keď jej sľúbiš, že bude všetko v poriadku. Takže sa postav k veci chlapsky. Ako dobrý syn, otec, manžel: ale samostatná bytosť s právami a možnosťami konštruktívneho riešenia.

snejty

Momentalne je zakaz navstevovania, cize za ten cas by si mohol vyriesit problem vo vasej domacnosti. Problem totiz nie je ani tak to, ze nemozes ist na navstevu, ale to ze ty a manzelka mate rozdielny nazor na vychovu. Cize treba si ujasnit co vo vztahu ku vychove chcete a toho sa drzat. Tu by asi bola dobra facilitacia zo strany tretej nezainteresovanej osoby. Mozno nejaka manzelska poradna? Ked sa dohodnete na jednotnom pristupe k vychove, budes sa musiet porozpravat so svojimi rodicmi a trvat, aby aj oni dodrziavali pravidla.

Ondo1994

Ja síce nemam manželku ani deti. Ale poznám máme to v rodine, takýto pripad.

Koľko že máš rokov? No si jednoznačne otec a ty si musíš pýtať dovolenie aby si si mohol zobrať svoje dieťa? Hádam si jeden muž s veľkým M a nie podpapučnik. Máš rovnake právo ako žena.. Myslím si že by si mal trochu spraviť poriadok vo vztahoch so ženou. A pravdepodobne je asi aj narušený vztah svokra a nevesta.