Ahojte , chcem sa opytat ci mal niekto podobne problemy ako ja ?? Mavam caste bolesti hrudnika a hlavne lavej strany cez prsnik pod rebro niekddy ma boli rameno alebo pod klucnou kostou aj z druhej strany lava lopatka. Bojim sa toho je mi to neprijemne :( bola som u interneho a aj u kardiologa a zevraj mam vsetko okej. Ale ja neviem stale nam poxit ze to ma boli srdce. Hoci kedy aj pocas dna citim pichnutie alebo tlak , bolest . Mala som aj rehabky ziadne zlepsenie , a aj u chiropraktika som bola kde ma celu popukal a stale ...tak na neviem co si mam mysliet..
Bolesti srdca ?
...to mozes mat skor z chrbtice alebo s krcnej chrbtice...nemas sedavu pracu?...
ahoj Ella,
pred mnohými rokmi, ešte ako 20 ročná študentka som aj ja cítila pichanie, alebo zvieranie akoby pri srdci. Vedelo ma to riadne vyplašiť, pretože som cítila bolesť aj pri nádychu. Bola som u lekárky, poslali ma na EKG, bolo všetko v poriadku, aj kardiologické vyšetrenia.
Povedali mi, že je to z chrbtice, vraj sa veľa nadkláňam nad knihami. Na odporučenú rehabilitáciu som nešla, ale začala som cvičiť dvíhanie rúk, krúženie pažami a podobne.
Našťastie ani u Teba na EKG nenašli nič. Odporúčam cvičenie na youtube.com Cvičením proti bolesti- hrudná páter. Situácia by sa mala zlepšiť do 5 dní.