Vhodný darček pre 18r babu

Príspevok v téme: Vhodný darček pre 18r babu
Erdzi

Zdravím,
potreboval by som radu... Hľadám vhodný darček pre svoju 18ročnú priateľku. Sme spolu už od detstva.. Prv to bola detská láska no časom sa to vyvinulo do tej reálnej. Už som sa pozeral po rôznych zážitkoch, poukazoch a tak ďalej. Bohužiaľ som ale nenašiel nič normálne, čo by sa pre mladý pár hodilo. Na cene mi nejako moc nezáleží.. Ide o to ,že by som s ňou chcel prežiť niečo "špeciálne". Niečo, čo si budeme pamätať a niečo, na čo budeme radi spomínať.

Akékoľvek rady a nápady (rozumné) sú vítane.

Ďakujem krásne, a želám vám pekný deň. :)

Emilius

Ak niečo na čo bude dlho spomínať, tak ju určite zober niekde na romantický víkend. Napríklad toto je dobré ubytovanie a určené presne pre zamilované páry - www.hotelzochovachata.sk .My sme tak boli s priateľkou cez leto a veľmi bola štastná. Väčšina žien má rado romantické veci a gestá, týmto si ju určite získaš. Aj keď popravde neviem, ako je to teraz s nariadeniami, s tým sa musíš nejako oboznámiť pred tým.

Emma3

Mna by určite potešil nejaky romantický pobyt pre 2, alebo spoločné welness a podobne. Ale skôr by som na tvojom mieste išla po niečom, o čom ti hovorila priateľka, určite ste sa rozprávali o tom, čo by ten druhý chcel zažiť, tam by som pri vymyšlaní začala.

slobodnemaciatko

Ked s nou chces prezit nieco specialne tak ten napad by mal byt IBA tvoj a zo srdca. Poznas ju od detstva tak by nemal byt problem vytvorit nieco specialne.