Trafil maštrk z okoloidúceho auta.

Príspevok v téme: Trafil maštrk z okoloidúceho auta.
patrikkh123

Dobrý deň pred cca mesiacom sa mi stal nepríjemný úraz. Keď som bol na prechádzke so psom, tak ma do ruky (do hánky) trafil štrk z okoloidúceho auta. Dosť mi to krvácalo a bolelo. Či som to vyčistil, si už nepamätám (snáď áno - dúfam) ale ťažko sa mi hýbalo z tým prstom (ukazovák na pravej ruke). Problém je v tom, že bolesť pociťujem do dnes, hoci nie takú intenzívnu. Raz to bolí, raz nie, raz slabo. Okrem toho tam mám takú tmavšiu bodku, akokeby opuchnuté alebo čo. U lekára som s tým nebol, kedže som v zahraničí a je zlá situácia ohľadom korony. Dúfam že nemám tetanus alebo niečo vážne. Neni tam nejaká infekcia? Mal by som predsa len ísť k Dr.? Je možné že by ma to bolelo už mesiac? Mám veľký strach. Prosím poraďte. Vopred ďakujem za odpoveď.

ahjajjaj

Ahoj, najprv by som Ti rada vyslovila poľutovanie, že došlo k takej nepríjemnej a bolestivej nehode, zároveň Ťa chcem upokojiť, že kebyže máš tetanus, už by si nám tu nepísal.
Rany na rukách, ktoré stále používaš pri rôznych činnostiach, sú aj po zahojení náchylnejšie bolieť pri zmenách počasia, resp. pri rôznych pohyboch, pričom aj bežné používanie ich môže presiliť, lebo potrebujú fyzické šetrenie. v
Podľa mňa si ruku - resp. ranu odfoť, napíš si k fotke dátum a skús ju odfotiť o 3 týždne a porovnať. Pokiaľ by si tam mal zápal, bola by to intenzívna bolesť, ktorá Ti nedá pokoja a zahraničie-nezahraničie, k lekárovi by Ťa prinútila ísť. Želám Ti veľa trpezlivosti s rukou, ono to tú chvíľku potrvá, kým sa prestane ozývať a je zatiaľ iba mesiac, čo sa Ti to stalo. O 3 týždne až 2 mesiace by to malo byť celkom v poriadku.

philips

Odfoť a ukáž to miesto zranenia. Je možné, nejaká časť špiny ti ostala v koži a teraz je to zapálené.