Ďalši trapny vylev len...

Príspevok v téme: Ďalši trapny vylev len...
1994ka

Ahojte,

Dlhsie som sem nepisal, ale bliziacimi sa sviatkami sa do mna opat nasava vsetka negativita a smutok sveta, takze to potrebujem napisat a odoslať, aby sa mi ulavilo a niekto to precital... Aj ked asi vacsinu z vas to uz nebaví citat...

Uz 2 mesiace pracujem 7 dni v tyzdni, zvykol som si na to.. A dnes sa mi zacinaju prazdniny, ktore mi, mam pocit, viac uskodia ako pomozu.. Kedze uz 2 mesiace len pracujem, nedokazem si predstavit do koho/do čoho budem v nasledujucich 2 tyzdnoch investovat svoju energiu.. Nemam nic, co by som chcel robit, nemam lasku, s ktorou by som mohol travit cas, vsetky moje hobby mi vzal covid... Mam len svoj mobil, ktory mi obcas pipne ked mi dojde sprava..proste si mozem vydychnut, ale prave to vo mne vyvolava pocit prazdnoty..
Samozrejme co by to bolo za depku, ak by sa do nej nepriplietla nejaka zena.. Paci sa mi kolegyna, ktoru som spoznal pocas vikendovej zmeny.. Je velmi pekna, platonicky som do nej... Ale zistil som, ze ma priatela.. Nie je to vsak az take zle, poznam ju kratko... Ale je to uz taka ceresnicka na torte.. Prirovnal by som to k tomu, ze ak sa niekomu toci hlava a nevie udrzat rovnovahu, tak staci do neho jemne strcit a spadne.. Ta kolegyna bola to jemne strcenie.. Bezne by to cloveka nerozhodilo, ale ak ste zranitelni, polozi vas hocico, aj takato malickost..

Ja sa sam sebe cudujem, kde sa vo mne berie tolko sračiek.. A ze to este sam so sebou zvladam vydrzat.. Pred ludmi mi to ide celkom kvalitne hrať, ze som v poriadku, optimisticky a stastny.. Dokonca ma tam maju aj radi, co je super pocit.. Mozno aj to mi bude chybat tie 2 tyzdne..
Dakujem tlza precitanie..
Hovorim si to kazdy rok, ale snad bude 2021 prelomovy a podari sa mi zmenit veci k dobrym.. Nadej umiera posledna.. Drzim palce aj vam..

liwio

podla mna to ma vo vnutri v sebe mnoho ludi tak ako ty, no najdolezitejsie je sa nejako si navnadit a postavit sa na nohy tak, aby bol clovek zo sebou aspon z casti spokojny a to aj so svojim zivotom

Angelika3

A ty si myslíš, že ostatní sa cítia inak? Pretvarujú sa, tak ako aj ty. Je to bežné, že keď sa rozptýliš v práci, dakedy si povieš už dosť, potrebujem oddych, keď môžeš oddychovať, furt si nespokojný a hovoríš si, že by si mal niečo robiť, niekam ísť....
A čo tak hľadať odpovede medzi nejakými duchovnými mystikmi, keď máš čas, čo tak zohnať si nejaké knihy o týchto ľudských stavoch a začať sa venovať hlbšie týmto svojím pocitom....

ahjajjaj

Ahoj sympaťák, človek je tvor spoločenský, preto sa cítiš osamelý a bez nálady. Vyraziť do spoločnosti asi nemôžeš, ale vziať telefón a zavolať pár fajn ľuďom, ako sa majú oni stále môžeš a aj by si tým niekoho potešil. Čo sa týka voľnočasovej aktivity, skús dobré filmy alebo knihy. Spýtaj sa prípadne aj človeka, komu zavoláš, čo by Ti poradil. Je fakt viacero veľmi dobrých filmov, pri ktorých sa zabavíš.

Josipe

Ahoj úplne viem ako sa cítiš. Ja sa mam tiež v robote lepšie ako doma. Prázdniny mi žiaľ začali už minulý týždeň. Je to na porazenie. Ja síce vždy viem nájsť nejakú činnosť aj doma ktorá mi zaberie nejaký ten čas. Pozeraniu do mobilu sa snažím co najviac vyhnúť lebo mi to po psychickej stránke nerobí moc dobre. Ešte mám aj psa takže všetku pozornosť venujem jemu. Neviem co by som bez neho robila. Inac už len odratavam dní kedy budem môcť ísť znova do roboty a robiť si svoje veci ktoré teraz momentálne nemôžem kvôli lockdownu....Aj s platonickymi láskami mam skúsenosti. Žiaľ vždy sa mi páči chlap s ktorým nemôžem byť. No zúfalost. Takže neboj nie si sám. Takých ľudí je omnoho viacej.