Nejake skusenosti komu to pommohlo ??? mam bloky z detstva ktore ma obmedzuju v urcitych situaciach . Pomohla tato metoda odstranit niekomu niekolkorocne problemy alebo bloky ??? dakujem
EFT terapia
ahoj, ja ti neradím EFT terapiu. Všetky metódy, ktoré obracajú riešenia na to, že si má človek hľadať silu v sebe a usilovať sa určitým spôsobom - toto nie sú riešenia! Človek je stvorený Bohom a je vytvorený tak, že ak nemá v živote Boha - tak v jeho vnútri zostáva prázdnota ktorú nie je možné ničím nahradiť. Ja som v živote pred tým vyskúšala veľa. - jogu, ezoteriku, prácu s enegiami, meditáciami...všetko to boli len dočasné náplasti alebo som sa neskôr cítila ešte horšie. Pretože - človek dokáže komunikovať s Bohom - počuť Ho, cítiť Ho, tešiť sa z Neho, prežívať život s ním a odovzdať svoje životné plány do Jeho rúk - až potom začne prežívať vnútorné naplnenie a šťastie.
Začni hľadať Boha, volaj k Nemu, otvor si Bibliu,....teraz je na to ideálna doba, On k tebe príde a dá ti vnútornú , emocionálnu "plnosť". On je živý, osobne ťa miluje a volá k tebe...
Keď budeš mať čas - pozri si toto video - toto svedectvo ti môže pomôcť. Tá dievčina, skôr než našla Boha - tiež vyskúšala úplne všetko...