neurológia

Príspevok v téme: neurológia
vedhej

Zdravím,

môj psychiater ma odporúčil na neurologické vyšetrenie, kde by mi mali okrem iného robiť aj EEG, CT mozgu. Nakoľko viem, že v mojom okolí sa žiadná dobrá neurologická ambulancia nenachádza, chcela by som sa spýtať či by mi niekto vedel odporúčiť dobrého neurológa v BA, kde by sa dali také vyšetrenia podstúpiť?

Vďaka!

ahjajjaj

ono je to tak, že aj psychiater niekedy nevie určiť diagnózu, a preto pošle na takéto vyšetrenie, či tam nie je aj iná ako chemická porucha v mozgu.

Aloneboy

Ja niesom z BA.... čiže neviem aký Neurólogovia tam sú... no neviem... možno ste len zablokovaná, niečo s krčnou chrbticou... preto tie problémy... ozaj neviem... možno by som tam mal zájsť aj ja

vedhej

ohľadom liekov som prešla z Brintellixu na Alventu, čo sa týka depresie. Potom beriem lieky na úzkosť a na spánok- tie musím brať veľmi často, lebo inak nezaspím. Ale dlhodobo sa na tých liekoch na spanie nedá byť.

Aloneboy

Aha, no aj ja mám depresie, úzkosti... ale spánok mám taký... niekedy fajn... a niekedy nemôžem zaspať... neviem no... a lieky nepomáhajú ?

vedhej

Lebo už dlhšie sa liečim na depresiu spojenú z úzkosťou a mám dosť veľké problémy s koncentráciou a spánkom. Doktor chce teda vedieť čo by mohla byť toho príčina