Spoločné byvanie

fonte

A ti stari rodicia to akoze rodicia rodicov, alebo stari vekom?
Inac viac nam nic neprezradis? Ziadne podrobnosti? :)
Lebo je rozdiel byvat niekde stari mladi v palaci a niekde v malom byte, ine je je treba sa o niekoho postarat, alebo ci sa hadaju, ci maju radi.
Premennych je x, ale ty nic. :)

ahjajjaj

starí ľudia potrebujú ešte viac trpezlivosti ako svokrovci. Ak sa však máte skutočne veľmi radi a disponuješ potrebnou dávkou úcty a trpezlivosti, tak by si sa tu asi nepýtala na názor....

akinom007

nemam rada taketo temy, pri prvom partnerovi s ktorym som bola 11r. nemal maminu neskor ani oca cize " svokrovci neboli", pri druhom partnerovi detto nema nikoho. Co by som za to dala keby mali...
Ono to je cele o vztahu toho syna k rodicom ku ktorym by si isla byvat, dalej o sukromi v danej nehnutelnosti a o vztahoch ako takych medzi vami.
Detto moja kamaratka s manzelom sa vratili z UK a ziju so svokrou v byte vychadzaju ukazkovo dokonca su ako kamaratky so svokrou a su teda fakt doste velky vekovy rozdiel.
Pokial su vztahy v pohode da sa to.

slobodnemaciatko

Urcite nie. Vzdy sa da aj inak.
Budes handra, ktora sa bude o vsetko starat domacnost, deti, o nich. Skoncis ako vyflusnuty vechet. Nehovoriac o sukromi. Tak lahko si nevrznete. Prilis velka dan. Zasluzis si lepsi zivot ako takto skoncit.

terria15

fu no zalezi na tom aky mate vztah medzi sebou ale hovori sa, ze dve gazdine v jednej kuchyni nerobia dobrotu :/