Akí máte názor na spoločné bývanie mladá rodina a starý rodičia . Viem že súkromie je veľmi vzácne ale tak v dnešnej dobe už fakt nič není isté . ?
Spoločné byvanie
Dá sa to, ale len do času ;)
A ti stari rodicia to akoze rodicia rodicov, alebo stari vekom?
Inac viac nam nic neprezradis? Ziadne podrobnosti? :)
Lebo je rozdiel byvat niekde stari mladi v palaci a niekde v malom byte, ine je je treba sa o niekoho postarat, alebo ci sa hadaju, ci maju radi.
Premennych je x, ale ty nic. :)
starí ľudia potrebujú ešte viac trpezlivosti ako svokrovci. Ak sa však máte skutočne veľmi radi a disponuješ potrebnou dávkou úcty a trpezlivosti, tak by si sa tu asi nepýtala na názor....
V žiadnom prípade nerob takú chybu!!!
Ona sa nepyta na byvanie so svokrovcami.
nemam rada taketo temy, pri prvom partnerovi s ktorym som bola 11r. nemal maminu neskor ani oca cize " svokrovci neboli", pri druhom partnerovi detto nema nikoho. Co by som za to dala keby mali...
Ono to je cele o vztahu toho syna k rodicom ku ktorym by si isla byvat, dalej o sukromi v danej nehnutelnosti a o vztahoch ako takych medzi vami.
Detto moja kamaratka s manzelom sa vratili z UK a ziju so svokrou v byte vychadzaju ukazkovo dokonca su ako kamaratky so svokrou a su teda fakt doste velky vekovy rozdiel.
Pokial su vztahy v pohode da sa to.
Radšej by som si počkal na nájomné byty.
...nerobila som to, po case to olutujes a moze to nastrbit vztah medzi tebou a tvojim partnerom.
Urcite nie. Vzdy sa da aj inak.
Budes handra, ktora sa bude o vsetko starat domacnost, deti, o nich. Skoncis ako vyflusnuty vechet. Nehovoriac o sukromi. Tak lahko si nevrznete. Prilis velka dan. Zasluzis si lepsi zivot ako takto skoncit.
fu no zalezi na tom aky mate vztah medzi sebou ale hovori sa, ze dve gazdine v jednej kuchyni nerobia dobrotu :/