Hanbím sa za svoje chovanie . Veľakrát si vyčítam že som nereagovala správne alebo som bola len ticho. Vždy som všetko riešila tým že som sa stiahla do seba a bola radšej sama niekde . Nikdy som nemala nejakú partiu ,iba pár známych . Teraz mám s tým problem vo vacsej skupine ľudí . Vzdy vidím ako si robia srandu so mňa alebo má nemusia .Ako sa snažím tak snažím není to ono . Bola som doslova kosť keď som bola mladšia a to viem že mi závideli a teraz neviem či to je len mojim chovaním
Sceny
Cliattsi, Tebe AS riadne diagnostikovali?
Nemyslím, že by to tak mala Nadja. Nezovšeobecňuj podľa seba, Aspergerov syndróm zas až tak rozšírený nie je, aby ho tu malo viacero diskutujúcich.
Tak niekto ma proste taku povahu, je prchky ale eto neznamena, ze sa to neda naucit ovladat
Tiež si myslím, že by si mala byť na seba menej prísna. Nestarať sa, čo si kto myslí o Tebe. Dôležitejšie je to, čo si o sebe myslíš Ty. Skús si robiť radosť zo života prostredníctvom vecí, ktoré Ťa bavia.
Ahoj Nada si asi introvertka s nízkym sebavedomím. To isté mám aj ja. Dnes aj vďaka svojej chorobe nedokážem medzi ľuďmi fungovať. To, že nemáš nejakú partiu tak je normálne. Nie každý vyznáva tento štýl života. Máš povahu takú, akú máš a tu nezmeníš. Skôr radšej skús si nájsť nejakého chlapca... Nebuď na seba taká prísna...