Je to dosť nepríjemné

Príspevok v téme: Je to dosť nepríjemné
torendo

Zdravím všetkých, naskytol sa u mňa taký problém. Neviem presne ako to opisať no stáva sa mi že niekedy sa mi zmení psychika o 360 stupňov. Poviem príklad, dnes ráno som sa zobudil a cítil som sa v podstate fajn, dalo by sa povedať že cítil som sa ako normálny človek no ako deň prešiel do svojej polovice som neuveriteľne zmäkol, normálne slzy sa mi tlačia do oči, najradšej by som hned zomrel, vadí mi každá maličkosť, proste presný opak toho čo ráno, niekedy to funguje aj opačne že ráno vstanem a cítim sa tak mizerne že najradšej by som sa zabil len aby som sa tak necítil a trvá mi aj pol dňa, kým sa dám dokopy. chápem že človek zvykne mať výkyvy nálad ale toto je fakt že trápenie a myslím si že nejde o obyčajné zmeny nálad.. Prosím pekne ak niekto zažil niečo podobné alebo vie niečo o čom hovorím tak prosím podeľte sa o skúsenosti s týmto problémom. Napríklad či sa to dá nejako riešiť, či to má nejaký odborný názov alebo podobné .Úplne vám to zničí deň a bez Xanaxu asi by som sa zbláznil.

nada5

No dobre . Toto či píšeš ,som sa cítiš není celý deň v tebe že ?po druhé..bývaš s niekým kto vie o Tom ako sa cítiš úplne?

nada5

Juj moje neblbni. Ja som ako Cca15r aj viac mala úzkosti keď som išla do veľkého obchodu ..autobus ..pred ľuďmi ..zovieralo mi vnútro. Postupne som prestala si to všímať a prešlo ma to ale bolo to pre mňa trápenie. Ale ja už mám viac rokov ako ty a pozeram sa na to inak ..Mám 34. Keby si bol blízko mňa išli by sme niekam von a pomohla by som ti už len spoločnostou :)možno ti chýba niečo zažiť . Nemyslím teraz XX:D ale srandu atď

torendo

Ešte by som chcel pripísať že psychicky som úplna troska. Sú dni ktoré sa daju zvládnuť ale zase sú hororové dni, neviem si vychtnat jedlo, od jedla sa ponáhľam k počítaču lebo predstavuje pre mňa niečo ako záchranu. Večer ked idem to kúpeľne sa umyť, stojí ma to obrovské množstvo energie.. Vážne je to pocit na zbláznenie. Nič ma neteší, žiadny úspech ani ked niečo pozerám, nič. Cítim že je to asi beznádejné a dobre mi bude až po mojom vlastnom pohrebe.

torendo

Mám 23 rokkov a maš pravdu že som citlivý no ale to len v poslednom čase navyše mám podozrenie že mám obsedantno-kompulzívnu poruchu

nada5

Ahoj koľko máš rokov aj môžem vedieť. Vieš možno si len viac citlivý ,možnože sa len príliš sleduješ . ?Ja som bývala ako riadená strela ?a tak som sa dosť držala až uzavrela koli tomu do seba a to není zas dobre. (Len to nerob )To že sa cítis niekedy tak a inak ,je to len skúška nič viac ,skus to prijať proste že sú to tvoje nálady a hotovo . Nezaoberajú sa tým a ono sa to ustáli . A žiadne kkty ako tabletky a pcvny neužívaj. Vidíš ja som moc dobra ale viem aj nadávať aj keď ževraj sa mi to nehodí a je mi to už jedno .