Ahojte. Hovorí sa, že niektoré veci je lepšie nevedieť, ale nedá mi to, takže skúsim. Dá sa nejako zistiť, že už som bola tehotná? V skratke, mám pocit, že som bola, pociťovala som aj nejaké príznaky atď.. V krátkej dobe po možnom "plodnom" pohlavnom styku sa dostavilo niekoľko denné špinenie, pár dni ma pichalo v podbrušku, potom to ustálo, začali mierne nevoľnosti, chute, bolestivosť prsníkov a pod. Menštruácia meškala, tehotenský test som si v tom čase nerobila. Potom ale prišlo krvácanie, zo začiatku som to pripisovala meškajúcej menštruácií, ale oproti mojím bežným menštruáciám to bolo oveľa silnejšie krvácanie, bolesť celého brucha, po 4 dňoch skončilo, ale špinenie, občasne krvácanie a mierna bolesť v podbrušku pretrvávajú doteraz. Tak isto bolestivosť prsníkov. Už je to druhý týždeň, robila som si 2 tehotenské testy (ja ťava až teraz), oba negatívne. Dá sa takto s odstupom času nejako zistiť, či som bola tehotná, prípadne prekonala nejaký spontánny potrat? Ak som bola naozaj tehotná, tak mohlo ísť o max 3, začiatok 4 týždňa. Štatistiky uvádzajú vysoké % takýchto potratov s tým, že ženy ani netušili že boli tehotné. Ďakujem.
bola som tehotná? dá sa to zistiť aj s odstupom času?
Je to mozne, ze si bola tehotna ale spatne sa to uz teraz zistit neda. Mala si si vtedy spravit test. Ale zase na druhej strane v takychto pripadoch kedy sa to stane takto skoro, ze si to mozno ani tak nestihnes uvedomit je to lepsie ak to nevies. Tak to jednoducho priroda zariadila a stava sa to velmi casto
mohla, ale nemusela. Nerieš.