Tlak na manzela

Príspevok v téme: Tlak na manzela
nada5

Niesom si istá či je to dobrá kategória k tomuto čo chcem napísať. Proste cítim že som pripravená zas na to byť mamou . Lenže manžel mi povedal že som si to vsugerovala ako všetko že proste som si to vsugerovala a tým to haslo. Rozhovor o ničom ,žiadna odpoveď . Stále neviem na čom som. Už nechcem stále a stále začínať túto tému ..vlastne ani nevieme sa o ničom poriadne baviť . Nič vážne a dôležité neriešime už dlhší čas .Len by ma zaujímalo prečo mi to povedal že si vsugerujem keď nevie aké mám pocity nevie že by ma to naplnilo v ďalších rokoch života. Pretože naozaj túžim . Ale dusím to v sebe

nada5

Fonte .tak sorry že sa ťa to dotklo a napísala som to sem do diskusii. Ty si žena ich chlap lebo mi to príde že si chlap podľa komentara

zazrivienka

ak sa neviete normalne porozpravat, tak to je dost zasadny problem a treba to riesit mozno manzelskou poradnou.

Katty32

Aj takto priamo na rovinu si mu to povedala, že túžiť po bábätku? Treba v prvom rade so svojím manželom hovoriť otvorene!

yunrio220

Kravitz's comment has received more than 1,360 likes while her Instagram post overall has received more than 396,840 likes as of Sunday evening.

www.thecontentnew.com

fonte

Nuz, ked sa neviete o inom bavit, tak ja tym manzelom, tak ta ovalim asi panvicou po hlave.
Ty zijes na tejto planete? Nevidis, co sa deje? Ze vsetko ide dole vodou strmo?
Ak pridete o robotu, kto bude ten dalsi krk zivit?
Urcite teraz nieje doba na dalsie deti. Budete radi, ked sami seba uzivite tak, ako ste.
Nuz, ale ty mas "pocit".
Boze moj dobry. :D

ahjajjaj

a to ešte žiadne deti nemáte? Či Ty chceš už ďalšie?
Myslím, že sa to u Teba dá pochopiť, a bolo by dobré, keby to pochopil aj manžel. Manželstvá, kde jedna strana chce dieťa, a druhá nie, nezvykli dobre dopadnúť. Teda vtedy nie, keď sa nestane tak, ako chce žena. Tú proti jej vôli nemožno nútiť mať dieťa, ale keď ho chce a cíti sa naň, treba jej ho umožniť.