Obriezka - osudová chyba?

Príspevok v téme: Obriezka - osudová chyba?
Hunt

Ahojte, som vyše 2 mesiacov po obriezke. Stále mám problém s veľkou citlivosťou, každé trenie/šuchnutie bolí, nemôžem sa normálne obliekať ani robiť kopec vecí, hlavne po vonku. V podstate kvalita môjho života klesla na polovicu. Jediný spôsob, ako dokážem normálne existovať, je dať si obväz, ale to nie je to také jednoduché z pochopiteľných dôvodov - nie je to ako obviazať si napríklad ruku, a nedá sa mať obväz stále. Trochu mi pomáha znecitlivujúci Mesocain gél, ale to nestačí. Urológ mi k tomu veľa nepovedal, len to, že niekomu to trvá kratšie a niekomu dlhšie, kým sa citlivosť vráti do normálu, ale nemám pocit, že by sa to zlepšovalo. Spravil som osudovú chybu, že som išiel na tú operáciu? Ak je tu niekto s obriezkou, po akej dobe po zákroku sa vám citlivosť vrátila do normálu?

Thymm

Serus, tiez som 3 tyzden po zakroku a riesim ten isty problem s citlivostou.. Otazka: Uz sa ti ta citlivost upravila resp. ako dlho to trvalo u teba.. Vdaka..
je to boj ://

Thymm

Serus, tiez som 3 tyzden po zakroku a riesim ten isty problem s citlivostou.. Otazka: Uz sa ti ta citlivost upravila resp. ako dlho to trvalo u teba.. Vdaka..
je to boj ://

marek1251487

buď v pokoji. mne to tiež trvalo cez dva mesiace. ja som mal ale opačný problém. penis bol absolútne necitlivý. čiže ani pri sexe som nič necítil. ako stŕpnutý. som mal depky, že ako budem ďalej sexuálne žiť. a ono sa to postupne vrátilo do normálu. dnes si to neviem vynachváliť. určite to je aj po sexuálnej stránke, aj po hygienickej paráda. predkožka je len zbytočne veľa roboty a zavadzia. aj partnerka si pochvaľuje teraz bez. čiže vyčkaj ešte. možno aj mesiac. ale určite sa to vráti do normálu.

daniela2

nespravil si žiadnu osudovú chybu. Časom sa žaluď stane omnoho menej citlivým. Pri intímnom styku Ti to zabezpečí dlhšiu výdrž, a žaluď bude potrebovať intenzívnejšiu stimuláciu, aby vyvrcholil. V Izraeli sú muži väčšina teda stále obrezaní, a tým pádom tamojšie ženy majú najzriedkavejšie rakovinu krčku maternice, ktorú vlastne spôsobujú baktérie pod predkožkou muža.

snejty

Tak asi si mal nejaky zdravotny problem. Teraz uz je neskoro riesit, ci slo chybu. Nedaj sa odbyt lekarom a objednaj sa znova na kontrolu.