Čo si o tom myslíte ?

Príspevok v téme: Čo si o tom myslíte ?
Varus

Ahojte. Určite ma tu viacero ľudí pozná a posledne som písal, že som ako keby rezignoval v určitej veci, ktorá sa týka vzťahov. Viete dobre, že som tu písal asi pred 2-3 rokmi, že som ešte nikdy nemal vzťah, sex, že som neskúsený, čo sa teda tiahne so mnou doteraz.

Pred nejakým časom som písal, že už nepociťujem v sebe potrebu si hľadať kamarátku, vzťah, že som sa už akoby v mojich 26 rokoch zmieril s tým, že som proste na tom tak, ako som.

Potom prišiel deň, kedy som si vytvoril Facebook a pridal som si do priateľov pár ľudí s ktorými som sa dakedy poznal. Píšem si tam s jednou babou s ktorou som niekedy pracoval, ktorá mi navrhla, že by sme mohli ísť spolu von. Tak sa teda aj stalo.

Keď sme boli spolu von, tak padli slová, že sa ona sa páči mne a ja zase jej. Po asi dvoch týždňoch čo sme boli von mi napísala, že jej bolo so mnou veľmi fajn a že je veľmi rada, že sme sa spoznali.

Lenže tu nastáva ten problém, že mňa tieto slová vôbec nezahriali pri srdci. Vôbec to so mnou nič neurobilo. V podstate od skončenia strednej školy som čakal, že pôjdem s nejakým dievčaťom von, že si nájdem konečne poriadny vzťah a neskôr som sa zmieril s tým, že ten vzťah už asi nenájdem a že by mi stačila aj kamarátka s ktorou by som sem tam išiel niekde von.

Je možné, že som už tak zanevrel, že už nepotrebujem to, čo som dakedy tak veľmi chcel ? Že to zo mňa úplne vycucalo energiu za tie celé roky čo som sa tým vkuse zaoberal, že na to jednoducho už nemám síl ?

Varus

Keď sme spolu boli von, tak mi povedala, že sa jej páčim, to isté som povedal aj ja. Spomínal som to v príspevku, ktorý som založil, ale necítil som tam niečo viacej. Nebolo by tam asi niečo viacej, teda aspoň z mojej strany, tak by som získal ako kamarátku, ale komunikácia tam nebola skoro žiadna, cez ten Facebook. Chcel som ju viacej spoznať.

Ale už som dohodnutý s kamarátom, že vybehneme tento týždeň von, takže aspoň trochu zmena.

ovomaltine

no, teraz je to s tymi moznostami horsie, ale nejake prechadzky by urcite boli fajn, aspon ja by som sa potesila. pozri, aj tak sa ti nepacila, tak aspon sa to vyriesilo samo.
facebook je fajn, mat tam kaviarne, kina a pod. ale ako chces.

Varus

Áno, tak to bolo. V podstate ona ma zavolala von aj prvýkrát, kde som prišiel ja za ňou. Potom ma zase ona zavolala von a skúšal som niečo vybaviť, kde by sa dalo ísť v momentálnej situácii. Nesúhlasila ani s jedným návrhom.

Tak to sa zase nemusíš báť, že by som dievča volal von a skončili by sme na cintoríne alebo na iných miestach, ktoré sa na stretnutie nehodia. Nie som zase padnutý na hlavu.

A tak už ten účet zase obnovovať zbytočne nebudem. Zrušil som ho a tak to ostane.

ovomaltine

takze ona chcela ist von, ty si jej dal navrhy a ona uz nechcela? a kam nechcela ist, nas predseda zavolal pavlinku na prve rande na cintorin, to je naozaj dost zvlastne. FB si si nemusel rusit, mozes si tam popridavat rozne hobby stranky s akciami, nech mozes niekde vypadnut a pod.

Varus

ovomaltine už ani nebude. Odstránil som si Facebook. Mali sme ísť von, ale nevyhovoval jej ani jeden nápad ani druhý, kde by sme mohli ísť. Je Korona a treba sa prispôsobiť, ale na silu nikoho nebudem nútiť. Aj tak sme si prehodili pár viet počas niekoľkých dní a odvtedy ako sme mali ísť von, ale zrušilo sa to, tak sme si už ani nepísali. Asi sa urazila.

Možno to mám v hlave pomýlené ja, ale keď chcem niekoho spoznať, tak si s ním chcem popísať aspoň na hodinku denne a nie si prehodiť 5 správ za niekoľko dní. Mňa osobne takéto písanie nikdy nebavilo.

Kris_tina

Ja sa tiez priklanam k nazoru, ze v tomto pripade jednoducho len nezafungovala chemia. Jedna vec je, ze sa ti paci, druha vec je, ze sa zalubis... Urcite si nemyslim, ze by si takto mohol zanevriet a nepocitovat naklonnost k opacnemu pohlaviu.

ovomaltine

Myslim si o tom to, ze to je normalne. Nie si do nej zamilovany, nema ti preco srdce skakat. Pojdes von, pokecas, uvidis. Mozno z toho ani nic nebude, ale to by bolo tiez v poriadku.