Ked muz presuva/rusi rande

Príspevok v téme: Ked muz presuva/rusi rande
Mozziillaa

Ahojte. Velmi ma zaujima, co je za tym, ak sa muz so zenou stretava cca mesiac aj nieco a vzdy spolu je vsetko dokonale, dlhe rozhovory, cas rychlo uteka, obaja sa citia fajn, aj bozky uz padli, chemia funguje, zatial vsetko v rovine objimania, tulenia, bozkavania a rozpravania (aj plany). No zvlastne je to v rovine dohodnutia schodzok. Tie sa presuvaju. Niektore som neriesila, zdali sa mi byt opodstatnene, no druhe ma zarazili. Konkretne: bola dohoda na jeden stvrtok, z rana sme si pisali a medzirecou som spomenula aku mam svalovicu z cvicenia. Hned navrhol ze ci si nechcem oddychnut doma a ze sa uvidime dalsi den, pripadne sa o mna postara, ked by som sa stale nevedela pohnut. Nasledne dalsi den som vedela ze ide pomahat burat stenu kamosovi, vecer pisal ze mu je zle z toho prachu, ze asi z vecera opat nic. V sobotu sa chcel vidiet, ja uz nie, sporadicky som mu odpovedala, v nedelu sa chcel vidiet, ja opat nie. Volal mi, mrzelo ho to. Povedala som ze chcem cas. Pondelok mi napisal z rana ako sa mam, rozvinuli sme debatu a dohodli stretnutie na stredu (konalo sa), este ten den navrhol.ze ma rad uvidi aj stvrtok (no ale som vedela ze stvrtok mu maju dost te.povat gauc od 5. Aj dosli, no povedal ze odisli az o pol 10. Co su 4.5 hodiny. Aj pisal ze dojde pre mna ak nie som unavena ale skusila som navrhnut presun stretka, tak hned to vyuzil ze dobre, ze to teda presunieme.
Vazne tieto dovody mi pridu na hlavu (svalovka, zle z prachu, extremne dlhe tepovanie?). Co si o tom myslite? Radsej by som to ukoncila vcas nez neskoro, namotana sice som, ved bolo nam dobre, ale laska tam nastastie este nie je). Dakujem za nazory.

Maysha

Ver svojej intuícii. Keď sa ti niečo zdá v neporiadku, tak to tak aj bude. Žiadne že si prehnane opatrná, ale z toho co píšeš aj mne príde divne to odkladanie schodzok. Bud ma ženu, priateľku, poprípade dieťa.. To s tepovanim gauča ma dostalo :) že sa to pretiahol o 4,5hod..?? Tak to už je aký o.eb.. Mohol si vymyslieť lepšiu výhovorku

Kris_tina

Podla toho, ci pises, neznie mi to nejak zle z jeho strany. To, ze mas zle skusenosti a obavas sa, je v tomto pripade prirodzene, ale nenic si tak moznost na nieco pekne, resp. nevybijaj si to na mozno nespravnej osobe. Ak mas pocit, ze sa zahrava, skus sa tak komplexne pozriet na to, aky k tebe je, ci sa o teba zaujima, ci je pozorny, atd.. Nemyslim si, ze taketo dovody na presun stretnutia su dovod na ukoncenie stretavania..

DontWorry

Pozri, ja chápem. Ale zbytočne sa bojíš :) ak by ťa chcel na jedno tak to v danom okamihu zistíš. A teraz kvôli tomu že si sa sklamala v minulosti nemôžeš trestať jeho.
Píšem ti to z vlastnej skúsenosti. Bola som rovnaká a mala som na expriateľa privysoké nároky. Rozišiel sa so mnou.
Ak ťa bude chcieť na jedno tak mu to jedno nedáš a nechaj ho ísť, príde iný. Nemôžeš sa teraz z toho rúcať lebo či on alebo ďalší muž to môže s tebou skutočne myslieť vážne a zbytočne stratis šancu :)
To čo si napísala podľa mňa nemyslel vôbec nijak zle.

Mozziillaa

Dakujem za nazor.
Mne nejde o hranie sa na princeznu, ale mam dost zle skusenosti s muzmi, ktori ma chceli len na jedno. Som len strasne opatrna.

DontWorry

Myslím si, že sama prídeš úplne zbytočne pre vlastnú hrdosť o príležitosť a potom keď ti to dojde to budeš ľutovať.

Ty si mala svalovou, slušne ti dal návrh nech si oddýchneš. Potom mu bolo zle z prachu - môže byť alergik a tým je z prachu fakt neuveritelne zle, tak si dovolil odpočinúť on.

Chcel ťa vidieť ďalší deň, to si ty odmietla kvôli urazenosti, následne aj ten ďalší.

Po tepovani koberca ti sám navrhol že dôjde po teba skrz to že bola neskorá večerná hodina, aj to sa ti nepáčilo. Prepáč ale je to hrozne nefér voči nemu. On má tiež svoj život a povinnosti a napriek tomu aj keď ma minimum času tak ti ho chce venovať. Tak sa prestaň hrať na pyšnu princeznú lebo sa na teba vykasle.
Vo vzťahu sa má snažiť aj žena a nie len muž.