Zdravím, moja priateľka sa rozhodla jedneho krasneho dna ze zacne sa cviceniu a fitnessu venovať naplno,najala si trénera, dodržiavala stravu aj všetko okolo toho a za jeden mesiac sa jej podarilo schudnúť necelých 7kg...má 18 rokov a menštruáciu má veľmi nepravidelnú, nikdy jej presne na ten deň kedy mali neprišli a stále stým boli problémy...sme spolu 4 roky a kvôli tomuto problému som sa za cely svoj život najviac natrápil stresom dokonca depresiou že je tehotná...naša rodina by nás asi “zabila” keby naozaj otehotnie...naposledy pred 3 mesiacmi cca sme spravili tehotenský test (negatívny) pretože tiež jej meškali cca mesiac a kvôli stresu ktorý vomne prúdil sa mi podarilo rozplakať sa a iba som sa klepal dokým som neuvidel tú 1 čiarku...mali sme nechránený sex teraz iba 1 a ani to som sa neurobil iba také “hranie sa” to bolo...nechcem robiť ďalší test pretože to je moja slabosť a nevydržím to ešte raz...každý deň nadtým rozmýšľam a trápim či je tehotná alebo proste tá náhla zmena v jedalníčku a tie kilá čo išli dole to zapôsobilo...aj jej babka mala vážné problémy v mladosti s menštruáciou...žiadné príznaky tehotenstva nemá iba tie krámy meškajú alebo sa vynechali alebo proste neviem...
Meškajú už vyše mesiac
To už musí vedieť ona či sú to krámy. Podľa toho ako sa cíti. Keď jej bude zle choďte radšej k lekárovi. Nemali ste nedávno sex?
Dnes od rana má krče v bruchu...stazuje sa ze sa ani vyrovnat poriadne nevie a že má hnedkasto-červenú krv....môže to byť menštruácia ? Čítal som že zvykne to byť hnedkasté keď tá krv je dlho vnej a to je presne náš prípad....čo si myslíte ?
A to je také ťažké dávať si pozor a sexovať sa s ochranou keď sa tak bojíš že otehotnie?
In this same village, another little dog, who was not quite as happy as the first one, decided to visit the house. He slowly climbed the stairs and hung his head low as he looked into the door. When he saw the 1000 unfriendly looking dogs staring back at him, he growled at them and was horrified to see 1000 little dogs growling back at him. As he left, he thought to himself, "That is a horrible place, and I will never go back there again."
www.probestclub.com
Ďakujem veľmi pekne, ani si predstaviť nevieš ako mi správy takého typu pomáhajú :)
Ahoj,
Buď kľudný. Tiez mi občas meškajú a nie som tehotná. Je to spôsobené úbytkom váhy. Keď začne chudnúť, držať diéty, niekdy sa to stáva. Poznám dievča ktorému sa ešte nevrátili a to už cvičí pár rokov.
Keď sa bojíš, vždy antika, potom sex. Alebo sa neurob do nej. Predídeš si tak kope stresu. Prípadne tabletka po. Ale ja by som sa nestresovala. Sex mávate asi často, tak si dajte pozor aby potom neboli zbytočné stresy. Ale ako som písala, môže a aj to pravdepodobne je spôsobené tým úbytkom váhy ?
Držím palce, akby ešte niečo kľudne píš, mám podobne skúsenosti