Muž ide do väzenia

ahjajjaj

nemyslím, že by mala nadávať na manžela. Mala by si ísť na odbor sociálnych vecí a rodiny a požiadať o radu a o pomoc. Prípadne, ak bývaš na dedine, tak poprosiť o pomoc starostu. Tiež by si mala požiadať o pomoc aj kamarátky s malými deťmi, aby Ti dali napr. zachovalé topánky, či oblečenie po deťoch. Existujú aj finanční poradcovia, ktorí by poradili zadarmo. Lepšie, keď sa spýtaš viacerých. Hypotéka sa dá niekedy splácať aj za lepších podmienok, v tom by Ti mohli pomôcť. A možno by si pri dieťati aj mohla pár hodín pracovať. Neviem, čo si sa vyučila.

antilooopa

Myslím, že na to mal manžel myslieť pred páchaním trestnej činnosti. Na neho nadávaj, čo s tým má štát?

ovomaltine

daj si ziadost o prispevok na ten vladny fond, ten je zriadeny presne pre taketo pripady. neviem ci sa vola ludia ludom, alebo to je zas druhy, ved pozri. drzim ti palce, nech nieco vybavis. keby ti nieco neslo, tak sem napis.

anria 44

No takze. Muž je už mesiac v base. Stat sa na matku s dieťaťom úplne vysral. Do toho pandemia a nemôžem chodiť ani do prace. Lebo všetky velke centra sú zavrete. SOS dotácia neschvalena. Pretože nie som vedená na úrade prace ako človek bez práce ! /asi to schvaľujú len počernym občanom čo sú na úrade vedeni roky / Chápete to ? Zoberú mi muža čo zarábal ! Zakázali mi chodiť do prace !!! Aby som zarobila na splátky !!!! A neschválili ani dotáciu !!!! Máme hypotéku !!! A iné pôžičky a splátky. Ktoré sa platili. Keď manžel pracoval aj ja !! Úplný bonus !!! Banky už nedávajú odklad. !!!!! Snažila som sa to riešiť. !!!! A teraz nech mi niekto povie o čo sa jedna tomuto skurbebemu štátu !!! Jeho a moji rodičia dochodci čo ledva vyžijú zo svojich dôchodkov ešte my sme im pomáhali keď nemali niekedy. Normálne sa mi tu niekto vyjadrite !!!! Čo mám robiť ! Ja mám naozaj chuť vraždiť !

ahjajjaj

ľubička, štát nenechá matku s malým dieťaťom hladovať. Aj človeku vo výkone trestu dávajú prácu, aj keď veľmi chatrne platenú, navyše mu aj strhávajú z väzenskej mzdy peniaze na výživné a na dlhy.

lubicka0

myslim si, ze stat v takomto pripade nedava peniaze rodine. tvoj muz spravil nieco, za co ide do vazania a vy jednoducho musite vyzit z toho, co mate.

ahjajjaj

inak anria, pokiaľ sa Tvoj muž bude dobre správať, môžu ho pustiť domov aj o osem mesiacov menej ako 2 roky. A aj počas väzenia, posielaj mu listy, udržuj kontakt ako sa dá. Ak ho teda máš rada a lepšie mu bude vrátiť sa potom, keď vie, že ho čakáš.

ovomaltine

pozdravujem ahjajjaj, este aj miestny urad ma nejake fondy pre rodiny v nudzi, obrat sa na socialny odbor. potom aj vlada vytvorila takyto fond, napis im, ze si sama s deckom bez prijmu alebo s minimalnym prijmom, to je ten korona fond, ale nevadi, napis im.

macaou

In this same village, another little dog, who was not quite as happy as the first one, decided to visit the house. He slowly climbed the stairs and hung his head low as he looked into the door. When he saw the 1000 unfriendly looking dogs staring back at him, he growled at them and was horrified to see 1000 little dogs growling back at him. As he left, he thought to himself, "That is a horrible place, and I will never go back there again."

[url=www.probestclub.com is search engine optimization[/url]