Co robit? Ako sa branit? Zacinam mat naozaj strach

Príspevok v téme: Co robit? Ako sa branit? Zacinam mat naozaj strach
Miska66

Ahojte ludia zakladam svoju temu pretoze surne potrebujem radu a pomoc. Rok pracujem v jednej mensej predajni v Bratislave ako predavacka. Pred par mesiacmi mi na internete zacali chodit anonymne spravy od nejakeho muza s ktorych je jasne ze ma pozna a vie kde pracujem. Casto mi pise spravy kade som isla do prace ze ma videl po ceste do prace , co som mala na sebe a ako ma chce oslovit. A ze ma uz chce konecne pristavit osobne . Zacinam sa velmi bat co to moze byt za cloveka. Ako sa branit v takomto pripade? Som vystrasena a zufala kto to moze byt a zaroven rozmyslam ako sa obranit pred takym clovekom. Zazil to tu niekto z vas? budem naozaj vdacna za akukolvek radu a pomoc. Bojim sa uz chodit aj rano do prace a vecer domov tiez na predajni len sledujem kto pride a celu pracovnu dobu sa prestresujem.

zazrivienka

ak mas pocit, ze to je nejaky clovek ktory by ti mohol ublizit tak isto by som zasla na policiu. ale mozno to je len nejaky tvoj napadnik, ktory sa hanbi ta oslovit a preto ti takto pise.

SugarFree

Tak ja v prvom rade by som určite chcel vedieť kto to je a ako vyzerá, len aby si mohla byť prípadne pripravená. A potom určite ho bloknúť všade kde sa dá a ak to neprestane asi informovať políciu.

Ešte ma napadlo či si ti nesnaží len prihovoriť truhlík a nevie ako, tak to možno zle vypálilo xD
Ty si s ním aj nadviazala nejakú normálnu komunikáciu či je to jednostranné?

A posledná vec určite nosiť so sebou aspoň kaser, veď prečo nie keď sa bojíš...

snejty

Mozes sa ist ,,poradit,, na policiu, no pokial sa ti nevyhrazal, asi s tym nebudu moct nic robit. Minimalne by ho vsak preklepli v databaze a vedelo by sa, ci urobil nejaky trestny cin a tak. Takze skus to.
Okrem toho by som odporucila zmiznut zo socialnych sieti. Zablokuj ho a svoje profily si nastav ako neverejne, meno si zmen na nejaku prezyvku, odstranit vsetky fotky a tak.