Môže ma Boh triznit ?už viac ako rok má trizni potrebujem rady je či je to ozaj Boh alebo diabol
Boh
Tak toto od Pana Boha isto nejde, on taketo veci nerobi!!
Aj mňa by zaujímalo, ako sa to prejavuje a prečo si myslíš, že práve Boh ta trýzni?
boh v ziadnom pripade netryzni. ak mas pocit, ze ta niekto tryzni tak je to jednoznacne diabol!
Ako sa to prejavuje? Skús to najskôr dokázať ateistom že vôbec nadprirodzená sila existuje
Ahoj , ten kto ťa trýzni určite nie je Boh ale Jeho nepriateľ - Zlý. A príčina prečo sa to deje - je o tom, že si sám dobrovoľne konal v nejakej oblasti zlo a tým si "otvoril dvere" svojho vnútra, takže Zlý ťa môže trápiť. Aj napriek tomu, Božia milosť ti pomáha - teda Boh aj teraz čaká, že mu dáš šancu, aby ti pomohol.
K tomu aby si patril Bohu a tvoj život sa zmenil - potrebuješ vykonať úprímné pokánie - teda oľutovanie všetkého zla, ktoré si vykonal. Skús nájsť nejakého kňaza alebo pastora, ktorému dôveruješ aby ti v tom pomohli...je to cesta...ale stojí za to...potrebuješ tiež spoznať pravdy Evanjelia, teda duchovné vedenie...žehnám ti, nech sa ti to podarí...
Boh nikdy nikoho netrýzni.jedine diabol a démoni.
Popros Pána Ježiša Krista aby vstupil do tvojho srdca,uprimne mu vyznaj hriechy a on ti dá pokoj a víťazstvo nad zlým.
Ján 6:37
Evanjelium podľa Jána
— Všetko, čo mi dáva Otec, príde ku mne, a kto prichádza ku mne, nevyhodím ho.
Vyhľadaj Kresťanov ktorý majú poznajú Ježiša Krista.určite ti budú vedieť poradiť a modliť sa s tebou.
Zacni tu blog.zachej.sk
šup šup k psychiatrovi