Dlhy idú na súd, čo sa dá robiť

Príspevok v téme: Dlhy idú na súd, čo sa dá robiť
časnazmenu

Ahojte, prosím Vás, chcel by som sa spýtať, či má niekto skúsenosť alebo by mi vedel zodpovedať na otázky. Mám dlhy v nebankových spoločnostiach a niektoré boli odoslané do inkasnej, vymáhačskej agenútry, lenže nemám to z čoho splácať, môj príjem mi nestačí a chcem sa spýtať, keď to dajú na súd, ako dlho asi trvá, kým mi príde zo súdu platobný rozkaz? Budem predvolaný pred súd, alebo mi príde rozhodnutie rovno zo súdu bez mojej účasti? Je to ešte nejako možné zachrániť, aby mi nestrhli exekútori z príjmu, prípadne dá sa na súde vybaviť ešte nejaký dodatočný splátkový kalendár? Tie sumy v každej spoločnosti sa pohybujú okolo 200 eur, lenže nemám ani na takúto sumu a bohužiaľ už nie je žiadna šanca nejakým spôsobom získať peniaze. Prosím nekritizujte ma, viem, že som mal lepšie premýšľať a radšej si nič nebrať, ale už sa stalo.

ovomaltine

google - pravne rady zdarma. napr. Bezplatná právna poradňa • JUDr. JOZEF DOBROVIČ
dobrovic.sk › bezplatna-pravna-pora...
Translate this page
... a my Vám v priebehu niekoľkých hodín (prípadne minút) odpovieme zdarma. V oblasti rodinného práva poskytujeme vždy bezplatné právne poradenstvo.

Právne poradenstvo zdarma – prehľad poskytovateľov ...
forumsk.wordpress.com › pravidla
Translate this page
Právne rady zdarma: spotrebitelskecentrum.sk. Pomoc exekuovaným spotrebiteľom a dlžníkom. Zastavujeme dobrovoľné dražby ...

atd

ahjajjaj

0948 954 405
Zavolaj na toto číslo a pýtaj si radu. Spoločnosť sa síce venuje práve ako sprostredkovateľ pri vymáhaní dlhov, ale možno Ťa ešte skúsia zachrániť pred súdom a navrhnú tým, ktorým si dlžný, že budeš splácať podľa splátkového kalendára.

buducamamina

No necakat, ponuka sa osobny bankrot ale treba kontaktovat pravnika aby vysvetlil vsetky pozitiva a negativa takehoto kroku...

Omen

Zbaľ všetky doklady a nájdi si advokáta, ktorý sa venuje aj takejto problematike. A začni konať HNEĎ! Na jeho služby si prachy musíš niekde naškrabať.