Len taka otazka- ake su znaky neplodnosti?

MartinaBA

Neplodnosť je často len otázka psychického rozpoloženia. Treba eliminovať stres, možno troška upraviť stravu za zdravšiu. Niekedy treba eliminovať potraviny, ktoré obsahujú protilátky proti spermiám. píšu o tom napr na www.nasezdravie.sk . Ak sa berú lieky, treba si dobre čítať nežiadúce účinky. niektoré totiž majú krátkodobý neželaný efekt na potenciu.

V prvom rade si treba uvedomiť, že všetko potrebuje čas. Nedá sa všetko hneď. a telo najlepšie vie, kedy je pripravené

gingi

vie mi niekto pomoct prosim jednoducho som prestala menstuovat uz 8 mesiacov tehotna nie som bola som u lekara on vravel ze hormony aj vsetko mam v poriadku sam nechape co je chyba je mozne ze som neplodna?

mirkaaa

salma zeny bolia prsia ked maju pred menstruaciou a co sa tyka vajecnikov mozes ich mat prechladnute,ale toto urcite niesu priznaky neplodnosti....rad sa podla Ivka 1

salma

jaajj lebo jedna kamoska mi vravela ze ked ma bolia prsia a vajecniky amam nejake nemenovane veci k tomu ze som neplodna tak som si to chcela overit

Ivka 1

Salma o neplodnosti hovoríme,ak po roku nechráneného pohl.styku nedôjde k otehotneniu. Vtedy je dobré
vyšetriť partnerov spermiogram/tam sa môže aj skôr/ a potom sa vyšetruje plodnosť u ženy - robia sa hormonálne
profily, teplotné krivky atď.