Zdravím.
Mám 22 rokov a jednoducho si uvedomujem že, potrebujem peniaze na to aby som mohol ako tak žiť, na to však ako všetci dobre vieme musíme pracovať.
Môj problém je taký že, v podstate žiadnej práci som nikdy nevydržal dlho, keď som mal 15 a nastupoval som na Strednu rodičia mi do výberu školy vôbec nekecali s tým aby som si vybral to čo ma v "živote bude baviť".
Podľa mna som si vybral celkom dobrú školu ktorá ma aj bavila ale prax do života mi nedala skoro žiadnu a keby som bol vedel že po zvyšok svojho života budem nútený robiť to čo nechcem za nejaké smiešne peniaze za taku cenu že domov pridem vyčerpaný a doj###ny sa len najest osprchovat vys*at spať a vstat zase do roboty tak si vyberiem niečo iné, ale tu trocha odbačam od témy...
Ide o to že sa nedokažem.prekonať a vrátiť sa tam. Ochota pracovať je, ja sam si prácu hľadám a aj tam s odhodlanim idem a tak. Ale ani nie po.mesiaci si začnem uvedomovať to že túto pracu jednoducho bud fyzický alebo psychicky nezvladam robiť a odchadzam.
Povedal by som že nezvladnem robiť hocičo, dokonca mi už napriklad aj rodina pekne dala najavo že som "ľavý".
Vystriedal som už viac prac ale v žiadnej som.nebol nikdy dlho.
Prosím budem vážne rád ak mi tu niekto pomôže/poradí
Ďakujem