Komplex

Príspevok v téme: Komplex
EmilyEm

Ahojte, chcem sa s Vami podeliť o jednu chúlostivú záležitosť a potrebujem radu, lebo neviem ako ďalej. S priateľom sme už dlhšie spolu, bývame spolu a všetko je resp. bolo perfektné. Som naozaj veľmi šťastná s ním a plánujeme spolu ja budúcnosť. Jedná sa o to, že on má komplex (malý penis). Nikdy som mu nepovedala a ani nedala najavo, že mi to nestačí alebo niečo podobné. Naopak ja nevidím absolútne žiadny problém, ale keby ste videli ten jeho výraz ako sa on tým dokáže trápiť a nejde mu to človek vyhovoriť ani nič. Vraj mu to každá jedna povedala predtým. Akože toto jeho porovnávanie mám už vyše hlavy, ale čo robiť s takým človekom? čo mu povedať? čo urobiť, aby to tak nebolo? Po sexuálnej stránke je to všetko super, spávame spolu skoro každý deň, ale z ničoho nič si on zmyslí, že mi je nepostačujúci, že určite to môže byť lepšie, lebo on vie, že to nie je výhra a je to nedostatok. Posledné dva dni o ničom inom nerozprávame, len aký je on z toho smutný a že si nevie rady a že ako my ďalej ideme vôbec fungovať, lebo isto mi to vadí a isto mi to nestačí. Už som mu hovorila ako to cítim, aký silný je orgazmus, čo musí vedieť aj on a stále sú to prázdne slová, lebo on si myslí svoje. Som na to prikrátka a naozaj neviem ako ďalej. Pritom je všetko fajn, smejeme sa spolu a keď ho toto napadne, tak je to všetko preč. Už dvakrát sme riešili túto situáciu a dvakrát ho to prešlo, lenže stále si na to spomenie. Pozerali sme spolu porno, nebolo to prvý krát, tak som klikla na jedno video, čo sa mi pozdávalo, ja si na tom nejak extra nepotrpím a náhodou bolo v názve "big co*k". Veľká chyba. Nejdem mu vysvetliť, že to bola čistá náhoda a pokiaľ som si všimla, tak skoro 80% videí sa tak volá, ale samozrejme po jeho uvažovaní a analýzach "určite po tom túžim a on mi to nemôže dať". Na toto som prikrátka a neviem ako ďalej. Neviem čím ho presvedčiť, čo mu povedať alebo čo spraviť. Ak mi viete prosím poradiť, tak beriem všetko. Pretože obaja chceme byť spolu, ale pokým sa on cez toto neprenesie, tak neviem čo robiť. Mne on aj jeho všetko vyhovuje maximálne ako to ide, ale to on neberie, lebo všetky ženy sme rovnaké a každé chce jedno a to isté.
Ďakujem Vám za odpovede

slobodnemaciatko

Este dodam, ze nepresviedcaj. Jednoducho miluj. Patri to k nemu a mozno mu prave tym pomozes sa s tym vyrovnat.

slobodnemaciatko

Zalezi, ci si sebec (uz ta nebavi niekoho pocuvat a nieco vysvetlovat, lebo tebe to strasne vadi a ty budes predsa pocuvat a vysvetlovat len to, co ty chces a uznas za vhodne :-D kokos), alebo toho cloveka milujes a aj ked sa nedokazes uplne vzit do jeho koze, cim vsetkym si musel prejst, tak jednoducho pochopis, ze ho to trapi. A vo vztahu to uz tak byva, ze nie je JA, ale MY. Co trapi teba, trapi aj mna.
Kazdy ma nieco, niekoho trapi ftak, niekoho ziarlivost a niekoho chamtivost a lakomost.
V konecnom dosledku ten clovek ma len strach, ze ta strati kvoli tomu, tak, ako stratil aj tych pred tebou.

Trolli

To si v prvom rade musí vyriešiť v hlave on sám... Ak si mu ty pekne vysvetlia, že tebe to nevadí, tak by som sa s ním na tú tému ani nebavila už a úplne by som rezignovala :D proste mu povedz, že keby ti to vadilo, tak s ním nie si a hotovo, že ťa to nebaví stále riešiť a presviedčať ho o niečom, keď ti aj tak neverí.. Ja toto nechápem.. každý má svoje komplexy a veci, ktoré chce na sebe zmeniť, buď sa s nimi naučíme žiť, alebo budeme do konca života trpieť a zameriavať sa na ne... Ale nech to nezvaluje na teba, že tebe to nestačí a neviem čo, keď ma s tým problém jedine on..