Mám ešte veriť?

Príspevok v téme: Mám ešte veriť?
majdy

Zdravím.

Mám 17 rokov, žiaľ, veľmi zlé skúsenosti s babami v mojom veku. Od rozchodu uplynuli 2 mesiace, ja som sa z toho spamätal po týždni, ale dozrel čas na zoznámenie sa s niekym novým. Stretol som sa s ňou osobne, nebolo to nič zvláštne. Vymenili sme si sociálne siete a išli ďalej. Po čase písania som zistil, že baba je dosť inteligentná a vyspelá. Dohodli sme sa že pôjdeme von, keďže pršalo išli sme ku mne, stretnutie dopadlo na výbornú, teda až príliš na výbornú. Z "doučovania" sme sa dostali k tomu že sme sa začali bozkávať a celé sa to zvrhlo tak, že baba skončila nahá. Išiel som ju odprevadiť domov, na sociálne siete pridávala so mnou príbehy so srdiečkom, tak som bol rád že sa niečo nové rysuje. Ale nechcel som nič uponáhľať a tak som radšej počkal. Jedno, respektíve dve stretnutia nie sú dosť na to, aby ste v skutočnosti zistili aký ten človek je a išli s ním do vzťahu. Od vtedy sme von neboli, snažil som sa, žiaľ neúspešne, veľmi nejavý záujem a keď aj ide von, tak ide s iným chalanom.

Zlé je to že som sa namotal, kamaráti mi hovoria že hrá len divadlo, tak ako pred každým, dostával som správy že ma ľúbi, že jej veľmi chýbam. Je to síce internet ale aj cez ten sa dá na niekoho naviazať pokiaľ máte takúto skúsenosť. Čas plynul a ja zisťujem že to naozaj budú asi len obyčajné klamstvá tak, ako tomu bolo v predchádzajúcom dlhodobom vzťahu a pred tým s inými baba.

Najhoršia vec na tom je tá, že prestávam veriť akejkoľvek babe. Pochopil som, že dôležité nie je to že niekto bude hovoriť ako mu na vás záleží a ako vás ľúbi, ale dokáže vám to. Žiaľ skutky stále nikde a aj to je dôvod prečo chcem odísť, chcem ukončiť túto známosť, keďže mám pocit že je to len infantilné naviazanie sa. V predošlom vzťahu to bolo strašné a to som si povedal že už žiadnej babe nebudem veriť vôbec nič, lebo to čo dokázala so mnou jedna osoba ma dostávalo do kolien veľakrát, klamstvá, klamstvá a klamstvá a pri tom slová ako ma miluje a nevie bezomňa žiť.

Ako by ste reagovali vy, čo by ste robili na mojom mieste?
Ďakujem za prečítanie.

addulaa

Daj si dlhsiu pauzu od bab aby si sa z tychto nestastnych stretnuti vyliecim a aby si potom mohol lubit babu a aj jej verit, kedz nejaku stretnes. Este nemas vela rokov, takze sa nemas kde ponahlat.

slobodnemaciatko

Asi zacni od seba.
Tiez nie si moc staly, ale tuzis po stalom vztahu.
Po 2 mesiacoch si sa spamatal a nastal cas na novu znamost, s ktorou ste hned skoncili v posteli. Uprimne sa ta opytam, ze co si cakal od takej, ktora s tebou hned skonci v posteli? Ci to si si myslel, ze si vynimocny a to len s tebou a nie s kazdym?
Uz chapes, kde je chyba?

ahjajjaj

ahoj, v Tvojom veku bývajú tak dievčatá, ako aj chlapci často nestáli vo svojich pocitoch, preto sú rozchody a znovavzťahy dosť časté. Jednoducho, nie každý je tak emocionálne zrelý, aby vzťah s ním mohol byť normálny. Nie je to Tvoja chyba a ani chyba tej ktorej baby. Z toho sa dá "vyrásť", resp. väčšina ľudí z toho vyrastie. Niektorí nie, a to potom vidíme aj rozvrátené rodiny, zanedbávané deti, apod.

terria15

mas este malo rokov na to, aby si sa takto trapil. treba verit, laska niekedy skusa aby si potom nasiel tu pravu, ktoru si budes vazit.

ovomaltine

hlada, skusa, nemusi mat jasno v svojich citoch, pocitoch, netreba ju za to kritizovat. mozno chce, aby si sa viac snazil, nevieme.
iste, ze mas este verit.

cvk

Na túto konkrétnu by som sa na tvojom mieste vykašľal, ale určite by som nezanevrel na všetky ženy. Si ešte mladý, naozaj nemá cenu naháňať sa za každou sukňou, radšej sa zameraj na sebarozvoj a na to aby si ty bol najlepším človekom aký môžeš byť. Tie správne ženy časom prídu, ver mi.