O čo tomu chalanovi ide?

Príspevok v téme: O čo tomu chalanovi ide?
Kris_tina

Ahojte, mám taký menší problém. Chodím už istý čas von s jedným chalanom. Problém je v tom, že osobne mi dáva najavo náklonnosť a sympatie, avšak na nete ma v komunikácii často ignoruje, napokon odpíše sktručne, akoby ho to nebavilo/otravovalo. Nie je zaneprázdnený, na soc. sieťach trávi dosť času asi ako každý mladý človek dnes.
Javí sa mi tak, že aj keď otvorene povie, čo a ako chce a myslí, nemá asi úprimný záujem, keď to písanie je fakt oničom, bez väčšieho záujmu.. Viem, že sa to možno môže niekomu zdať ako maličkosť, no pre mňa fakt nevysvetliteľné dvojtvaré správanie. Stretli ste sa s tým už niekto? Čo si o tom myslíte?
Chalani, bežne ignorujete na nete dievča, s ktorým ste už boli niekoľkokrát vonku a dali mu najavo sympatie?

Kris_tina

Pytala som sa ho na to. Povedal, ze on nie je nonstop na nete. Pritom ho denne bezne vidavam, okrem skoly nema nic na praci, ked som online, je casto aj on a neodpise.. Mrzi ma to, lebo je to prakticky jedina forma kontaktu v sucasnej dobe medzi nami a takto mi len dava nepriamo najavo, ze sa nieco (ne)deje.. po celom dni odpisat jednou vetou.. niekedy ani to.. a nespytat sa aspon, aky som mala den, mi pride smutne.
Nejde mi o romany, ale aspon o nejaku uroven konverzacie. Semtam sa to sice rozprudi, ale to je nic, ziadna vypovedna hodnota, viacmenej zbytocna snaha z mojej strany vacsinou.
Je to take dvojstranne spravanie sa.. osobne bol uplne iny, na nete uplne iny.
A ano, priklanam sa skor k tomu nazoru, ze riesi aj ine baby, a preto je taky. Takze ja nanho uz kaslem, nebudem sa trapit jednym deckom, ktore ani nevie, co chce. Dakujem za prispevky.

daniela2

chalanovi sa môže páčiť naraz aj viacero báb. Je to len toľko, že oceňuje krásu a dobre by mu padlo bozkávať sa a pod. Možno bol vonku s viacerými a všetkým tak hovoril ako Tebe. A on to tak aj myslí, takže je úprimný. Či má vážnejší, teda nielen telesný, ale aj psychický záujem o Teba, ukáže čas. V každom prípade, ak neodpisuje, znamená to, že si je Tebou istý, resp, ak to nestráviš, že neodpisuje, nájde sa iná, nerobí si z toho ťažkú hlavu.
Podľa mňa mu nevypisuj zbytočne a nekontaktuj ho. Iba mu odpovedz, keď Ťa skontaktuje on, nechaj všetku iniciatívu na neho.

majkak

Podľa mňa sa treba narovinu spýtať.Tiez som kedysi bola taká že domnienky samé ale asi je lepšie vedieť pravdu,aj keď môže bolieť.Ked s ním komunikujes,spýtaj sa ho prečo je taky,prečo neodpisuje.Mozno ti povie.A hlavne si ujasni aj to čo chceš ty.Ked to teda nevieš.Ked áno,tak potom je to ok.

matinka

podla mna ten chalan ma o teba zaujem, ked ti osobne dava najavo naklonnost. no nie vsetci su taki, ze i cez net vedia pisat slohy, romany a vyznavat lasku.

Amon

Tak mu tam tolko nepis len raz za cas a nechaj to tak... Asi fakt nepise vela alebo nevie co ti ma napisat, to ze by nemal zaujem teda asi nebude pravda

Kris_tina

Dakujem vsetkym za odpoved. :)
Chcem len podotknut, ze mi vobec nejde o to, aby mi odpisoval promptne, alebo dokonca nejake romany. Ide o to, ze v spravach na mna naozaj posobi dojmom, ze ho otravujem/nebavim/atd., ked mi odpise cca raz za den uplne strucne a casto sa ani nespyta, ako som sa za cely den mala. Proste tak bez zaujmu, strucne odbitie. A zamrzi to, ked viem, ze cas ma a ze aj ten cas cez den travi na nete, ale na mna si nenajde aspon o kusok viac casu. Dalsia vec je, ze osobne posobi presne opacnym dojmom, dokonca mi aj vyznal city, takze ja fakt netusim, comu verit. Samozrejme, pytala som sa ho na to, no k ziadnej ucelenej odpovedi som sa nedostala.
Mozno riesim fakt sprostosti, ale toto som este nezazila a ked ani on sam mi na to neda odpoved, tak nadtym musim premyslat sama a hladat vysvetlenie.