Rozchod

kmina

Nebolo by lepšie narovinu povedať, že to neklape a že bude lepšie keď sa rozídu? Načo zbytočne ubližovať nejakými skutkami???

Estet

Budes za uboziaka... babu neziskas, naopak klesnes u nej a chalan ti mozno pride dat akurat tak cez pi*u... hladaj si v inom kosiari a usanujes si zuby :)

ferikotryjnezna

Hlavne to nerob chlape... Ak by si ju mal naozaj rád ako si tu niekde písal tak by si jej to doprial a keď je šťastná tak by si mal byť aj ty šťastný keďže ti na nej záleží ;)
Jediné čo tým môžeš získať je, že sa jej zhnusíš úplne a pošle ťa veľmi rýchlo do teplých krajín. To chceš?? Už nebudeš ani ten kamarát..
Viem čo prežívaš, mne sa taktiež páči spolužiačka zo strednej.. Ale musíš si uvedomiť že možno jej nie si sympatický tak ako možno ja nie som tej mojej :) Ale to je v úplnom poriadku, na svete je mnoho ďalších dievčat a niektorej možno padneš do oka..
Čo by som robil na tvojom mieste? Asi najskôr prerušil nejaký kontakt, proste aby si nemyslel na ňu (samozrejme občas napísať, pokecať tak v rámci kamarátskej roviny okej, ale hlavne žiadne pokusy z tvojej strany) a čas sa postará o to, že prestaneš na ňu myslieť..
Najkrajšie vzťahy sú tie, ktoré prídu tak nejako.. Samé od seba (:

ahjajjaj

ahoj Peter, keby sa kamoška aj rozišla s tým frajerom, na jej citoch k Tebe by to vôbec nič nezmenilo. Akurát kebyže v tom dačo robíš, tak sa jej zhnusíš. Skús presedlať na iného koňa. Akúkoľvek iniciatívu ohľadne Tvojho vzťahu s kamoškou nechaj na ňu.