Kamarátka

Príspevok v téme: Kamarátka
Peter1236

Mam dlhoročnú kamarátku s ktorou sa poznam od detstva. Prežili sme toho neskutočne veľa a stále spolu trávime čas. Vieme o sebe všetko a poznáme sa dokonale. Ja som sa do nej zamiloval, lenže ona si nedávno našla frajera aj keď vedela že ja ju ľúbim a mne povedala, že sa nevie preniesť cez čiaru kamarátstva. Ona s tým frajerom nemá vôbec silný vzťah, nemajú vôbec sexuálny život a neviem preco s nim je, keď so mnou jej je oveľa lepšie. Všetci čo nás poznajú hovoria, že my sa k sebe hodime a budeme raz spolu. My sme nic spolu ešte nemali, ale ja proste cítim, že z jej strany nieco je, ale neviem preco má stále priateľa a hovorí že ho lubi. Neviem čo mam robiť. Ona má nechce stratiť a chce mat aj frajera aj mna ako najlepšieho kamaráta.

terria15

podla mna si sa tym, ze si sa do nej zamiloval o nu ako kamaratku pripravil. ako ak je ona v tom svojom vztahu stastna tak to prosim ta neanalyzuj, to co sa tebe zda nemusi byt pravda

bozinka55

nooo je to tak, ze my zeny si niekedy neuvedomujeme, ze kamaratstva medzi zenou a muzom neexistuje. vzdy je bud z jednej strany alebo z druhej nejaka pritazlivost.

bambulka32

Možno sa bojí, že keby si s tebou začala a náhodou by to nevyšlo, tak by prišla o kamarátstvo s tebou.

ahjajjaj

neexistuje recept, ktorým by sa dalo dosiahnúť, aby sa do Teba zaľúbila. Keby jej na Tvojom kamarátstve a vôbec na Tebe záležalo, nebola by si bývala našla frajera.

semario

Robiť podľa mňa nemôžeš nič. čím viac ju budeš tak povediac nútiť do vzťahu alebo ju proste uháňať, tak sa ti môže stať, že sa ti proste vzdiali a stratíš ju aj ako kamarátku

Carie

A este napis co spolu robite ked ste spolu a o com sa rozpravate. Z toho sa da priblizne zistit ci ta bere len ako kamarata. Prejavujete si naklonnost, dotykate sa jeden druheho ked ste spolu? Z coho usudzujes ze k tebe citi nieco viac? Vyznal si jej niekedy svoje city? Ako reagovala?