Zle obdobie

Príspevok v téme: Zle obdobie
Kikaaa93

Skončí sa niekedy zle obdobie? Vstanem ešte niekedy do nového dňa s radosťou? V poslednom čase sa mi vsetko rúca, nevychádza mi ani štúdium na skole, ktorá má mimochodom baví a to povolanie by som chcela vykonávať, no nie a nie spraviť tú jednu skusku, kvôli ktorej má možno čoskoro vyhodia. A ist potom na tu skolu znova? Som v nejakom zacarovanom kruhu, z ktorého neviem ako von, všetko sa len nabaluje a ja uz nemam chut bojovať, nemám chuť s nikym komunikovať prerušila som všetky kontakty okrem rodičov a sestry a mam pocit, že môj život sa rúca a to som pri tom ešte ani nič nedosiahla. Len by som chcela veriť, že tomu celému bude raz koniec a budem sa tešiť na nový deň. Len som sa potrebovala vypísať...

modrizitka

taka mlada a uz taketo problemy. mozno by si mala oslovit odbornu pomoc, nejaku psychologicku s ktorou sa budes vediet otvorene porozpravat, ked to s kamaratkou, s kamaratmi nedokazes.

zabiarky

Pravidlo duševnej pohody:
Nauč sa rozlišovať:
Kto si zaslúži vysvetlenie
Kto si zaslúži iba jednu odpoveď
A kto absolútne nič
Zlý ľudia sú ako zlý psy,nemôžete s nimi vychádzať v dobrom môžete ich iba bezo slová obísť.

ahjajjaj

Kika, problémy sú na to, aby sa riešili a nie na to, aby sme pre ne utekali do depresie a utiahli sa pred nimi. Tvoj problém sú pochybnosti o tom, či sa Ti podarí urobiť jednu skúšku. V tej skúške sa nevezieš sama, ale aj kopa kolegov - študentov, ktorí by ju tiež radi zvládli. Na Tvojom mieste by som hľadala spôsob, ako si nájsť niekoho, s kým sa Ti bude lepšie učiť. No a korona-nekorona, keď sa máte spolu učiť, chce to samozrejme osobný kontakt, nemyslím, že na nete by to stačilo. Takže úloha: oslov 5 spolužiakov s týmto problémov, s otázkou, či by sa nechceli učiť s Tebou. Oslovuješ zakaždým krstným menom a prosbou, či by Ti nepomohli.

Kikaaa93

Mam 23...ked ja ani pri nich nevypnem nedokážem sa odosobnit od svojich problémov, čiže nakoniec som s nimi a cely čas myslím na svoje problémy v hlave a vôbec ich nevnímam

Katty32

Možno je zlé aj to, že si všetky kontakty prerušila, možno by si potrebovala sem-tam vypadnúť niekam von s kamarátmi. Koľko máš rokov ak smiem vedieť?