Astma, alergia,kožné problémy

Príspevok v téme: Astma, alergia,kožné problémy
modracik

Zakladám tému kvôli mojim vynikajúcim skúsenostiam s týmito problémami.Prinajmenšom sa plne zmiernili príznaky, v niektorých prípadoch sa úplne stratili. Nehcem tým podceňovať lekársku vedu a starostlivosť, to v žiadnom prípade. Sú to len mnohoročné skúsenosti v mojej rodine, v rodine mojich priateľov a známych, ale aj predtým ľudí nepoznaných.takže berte to len ako radu.
Píšte sem kľudne svoje postrehy, skúsenosti, ale ozaj, len ak úprimne chcete pomôcť, poradiť,prípadne vysloviť svoj názor.Skúsenosť môže byť aj negatívna.Ďakujem za pochopenie.

modracik

Nerozumiem, prečo sú tu tieto 2 reklamy. Téma je založená pre tých,čo majú skúsenosť, radu,ako si pomohli a pod. Nie reklamy!!!!

modracik

Začnem ja ako prvá,keďže som tému založila.V prvom radeiste viete, že 90%príčin alergií je v dôsledku používania čistiacich prostriedkov a prachu v domácnosti, v aute.kedysi ako mama alergikaa astmatika som prešla na ocot,kys. citrónovu.Už tretí rok som sa stretla so super spôsobom, ako možno udržiavať všetky povrchy v domácnosti len čistou vodou bez kvapky chémie,či iného prípravku. Ani vysávať nemusíte vysávačom, netreba kärcher, parný čistič ani robotický vysávač.To znamená, že viete aj ušetriť.
Ide o mikrovlákno obsahujúce čiastočky nanostriebra, ktoré z každého povrchu odstránia nečistoty, prach, plesne, baktérie, vírusy, dokonca aj zápach.vyperiete v práčke a používate ďalej. nečistoty, ktoré pozbierate z jedného povrchu sa neprenášajú na druhý povrch, čo je super,netreba preplachovať zakaždým,ani meniť vodu.
Je logické, že podľa pravidiel fóra sem reklama nepatrí,a to je dôvod, prečo nenapíšem konkrétne názov firmy alebo výrobku,aby to niekto tak nezobral.Pokiaľ by niekto viac info potreboval, tu napíšem rada, ak konkrétne,tak do správy.
Aby môj príspevok nebol príliš dlhý, napíšem ešte neskôr,nakoľko pri riešení takýchto ochorení, je toho potrebné aj viacej urobiť. Toto som považovala za prvoradé, nakoľko sa ľudia v týchto priestoroch najviac zdržujú a neuvedomujú si, čo tam na nich"číha"....