vagína

Príspevok v téme: vagína
cikn

Pamatam uz ako 14 rocna som si stale pozerala vaginu v zrkadle a uz vtedy sa mi nepacila. Pripadala mi ina ako u ostatnych zien. Do dnesneho dna som mala iba jedneho sexualneho partnera s ktorym som 4 roky a nikdy na moju vaginu nepovedal nic, myslim ze je ten typ muza ktoremu nezalezi na takychto veciach. Ale ide o to ze mna to strasne zoziera vovnutri. Uz som prekusla svoju nepeknu tvar, aj male prisia ale cez toto sa neviem preniest. A neviem komu sa mozem zdoverit, kde napisat o svojom probleme pretoze nic takeho som na nete nenasla. Najlepsie je ked sa na svoju vaginu dlhsie nepozriem...ale akonahle to urobim...je mi do placu. citim sa skareda tam dole. iná. Normalne mam strach z toho ze keby som s inym muzom tak by bol zdeseny z mojej vaginy a nepacila by sa mu. Nemam taku tu podlhovastu predkozku na klitorise ako to byva u takzvanych dokonalych vaginach...Mam viac koze na oboch stranach klitorisu ktora sa tiahne k malym pyskom. Vyzera to hnusne. ako zavesy....Dokazem si nimi schovat klitoris...Uz som z toho na prasky. Ak tu je niekto s podobnym problemom a pomoze mi budem vdacna.

Alan89

Aj ked je to citliva tema,dovolim si poradit ti,alebo skor vyjadrit sympatie s komentarom od ahjajjaj ktory napisal: "Skôr než na svojej vagíne by si sa mala starať o svoje duševno, sčítanosť, kultúrne zážitky, vedomosti, skúsenosti"

A to je ono,venuj menej pozornosti svojmu telu a viac pozornosti tomu nacom v zivote skutocne zalezi.

ahjajjaj

to, čo najviac vadí, je sebapozorovanie a nesprávny pohľad na seba samú. Skôr než na svojej vagíne by si sa mala starať o svoje duševno, sčítanosť, kultúrne zážitky, vedomosti, skúsenosti.