žalúdočné ťažkosti neznámeho pôvodu

Príspevok v téme: žalúdočné ťažkosti neznámeho pôvodu
lvk

ahojte. chcem sa opytat ci tu je niekto kto ma tieto tazkosti: kazdodenne ranne bolesti brucha (asi) spojene s bolestou chrbta, nafuknute brucho, rezava a bodava bolest v pravej strane brucha spojena s navalmi potu, vycerpanost. intolerancia nebola zistena, len hranicna na lepok. uz boli spravene snad vsetky mozne vysetrenia a sona a stale nic. dakujem za kazdu odpoved

lvk

Kariinka a prisla si na to ci to bolo sposobene len zlou stravou alebo v tom moze byt sj nieco ine?tie cajiky vyskusam a hej tie ucinky piva som si tiez vsimla ale nie vzdy to platilo

Kariinka

Ahoj, ja mávam niečo podobné. Len nie ráno, ale skôr v noci, respektíve 2-3 hodinky potom ako si ľahnem, tak sa ozve tupá bolesť na pravej strane pod rebrom. Viac menej mi lekárka vylúčila žlčníkové kamene (bez toho, aby sa robilo nejaké sono) a zvyčajne sa mi to stáva vtedy, ak večer zjem niečo ťažké alebo mastné alebo dám si veľa čipsov alebo iných pochutím. Dávam si na to Algifen, ten mi pomáha, alebo ked viem, že mám plný žalúdok a začína mi byť ťažšie tak sodu bikarbonu alebo vodu Fatra. Rovnako pijem aj pupavový čaj obyčajný z obchodu na žlčník, mne to skvelo pomáha.
Pred mesiacom som bola v hroznom stave, kde som mala aj neznesiteľne krče a vracanie, ale našťastie som sa z toho dostala.
Čiže za mňa rada asi veľa čajíkovať a keď ... pivo! svetlé normálne pivo, mne na žalúdok urobil zázraky. Iste, nie každý deň, ale raz do týždňa, ale dokáže fakt že upokojiť.
A tiež mi bolo povedané, že to môže byť zo stuhnutej krčnej chrbtice, takže pohyb, cviky a snád bude lepšie :)