neviem či ho ešte milujem

Príspevok v téme: neviem či ho ešte milujem
akdyl

S priateľom máme už rok rozprávkový vzťah. On ma miluje každým dňom viac a viac a neustále mi to dokazuje. Ale problém je, že z mojej strany to poslený mesiac akosi upadlo..nemám potrebu ho vidieť,niekedy ma to priznám sa až otravuje,nevidím ho už cez také ružové okuliare. Priateľ pre mňa naozaj robí veľa,dokonca sa presťahoval do mesta kde študujem aj keď tam nikoho a nič nemá. Nechcem ho opustiť. Je to prosím vás normálne?

zazrivienka

no poviem ti to na rovinu, podla mna to normalne nie je. nemas potrebu ho vidiet, to ako? tak ho potom nemilujes a co najskor by si ho mala opustit a dalej mu podla mna uz zbytocne neublizovat

modrizitka

neviem, ci to je spravne riesenie tahat to este dlhsie, ked uz teraz mas pocit, ze ho menej lubis a ze s nim nechces byt.

slobodnemaciatko

To nevadi akdyl, staci, ked tu na neho zanechas kontakt. Len sa tak po nom zaprasi.

Varus, ja neviem, co zeny chcu. Nie som zeny, som zena. V tom bude asi cela ta "veda", ze kazda chce (nastastie) nieco/niekoho ineho. Ono by asi nebolo dobre, ak by vsetky zeny chceli to/toho isteho, inak by sa ostatnym neuslo :))

Varus

Nie nadarmo sa hovorí, že ženy nevedia čo chcú. Veľa žien sa sťažuje, že majú chlapa, ktorí sa im nevenuje, že chodí len do roboty, fitka a doma s ničím nepomôže.

Keď má nejaká chlapa ako napríklad ty, ktorý ju ako si písala sama miluje každým dňom viacej a má s nim rozprávkový vzťah, tak zase nevie, či ho ešte stále miluje.

Už mi to príde naozaj komické. Akého chlapa by ste už vy ženy potrebovali pri sebe ? Takého, ktorý sa jeden mesiac hrá na romantika, druhý mesiac sa z neho stane neľútostný frajer, tretí mesiac je to sukničkár, ktorý sa obzrie za každou ženou ?

Carie

Ale ano je to normalne. Uz si spadla z toho ruzoveho oblacka zamilovanosti ale to neznamena ze tam nemoze byt laska. Vaz si ho ked je takyto dobry, takych je velmi malo