kamarátka mojej ex

Príspevok v téme: kamarátka mojej ex
No_Name5

Čaute, už sú tomu takmer 4 mesiace, čo som sa rozišiel s priateľkou po 4-ročnom vzťahu. Už posledný polrok vzťahu bol dosť o ničom, hádky boli na dennom poriadku, hocikedy som si hovoril že sa čoskoro rozídeme, no aj napriek tomu som ešte skúšal zachraňovať vzťah. Cítil som sa však v tom úplne sám, a nakoniec sme sa obaja viacmenej zhodli, že najlepšie bude to ukončiť. V podstate rozchod bez (prejavenia) väčších emócií.
Povedal by som, že už po 2 mesiacoch som bol z porozchodovej fázy vonku. Verte, že aj mne sa to zdalo akosi rýchlo. Zrejme za to mohlo aj to, že som na ten čas prerušil kontakty s ex (s výnimkou prebratia nejakej tej veci čo som zabudol u nej), založil som si diár a celé dni som si rozplánoval aby mi neostal žiadny čas nevyužitý. Dokonca aj dobu spánku som si naplánoval, nech nespím zbytočne dlho, po 8 hod spánku budík, a buď nejaký koníček alebo práca, po práci buď povinnosti alebo koníčky.
V priebehu leta som sa začal znovu stretávať s partiou, čo sú zároveň aj kamaráti mojej ex (preto dovtedy bez kontaktu s nimi). Podľa očakávania prišla vtedy von aj ex, najprv čudný pocit, no potom mi to bolo úplne jedno. Nie že by som ju vyhľadával, ale jej prítomnosť mi nijako nevadila a celkom spolu vychádzame.
Aktuálne sa už cítim na ďalší vzťah. Pred týždňom som stretol pri bicyklovaní kamarátku mojej ex, keď venčila psa. Tak sme sa dosť zakecali a nakoniec z toho boli príjemne strávené 3 hodiny vonku. S ex sa kamaráti cca pol roka, spoznali sa vonku ešte keď sme boli spolu, čiže nás spoznala naraz. Mne vtedy akosi nesedela, takže mi bola viacmenej fuk, len ex sa s ňou veľmi bavila. Aj v lete bola občas vonku s mojou partiou (zavolala ju vždy moja ex), no nedá sa povedať, že by som sa s ňou vtedy bavil. No teraz po tom čase strávenom vonku vo dvojici mám o nej úplne inú mienku, v podstate až teraz o nej niečo viem a dosť sa mi začala páčiť. Dohodli sme sa dokonca na ďalšom stretnutí.

Takže otázky sú nasledovné:
Bolo by podľa vás úplne v poriadku ísť po takomto čase od rozchodu opäť do vzťahu?
Ako by ste riešili jej kamarátku? S ex vychádzame v pohode, myslíte že by to prijala ak by niečo medzi nami bolo?

Vopred ďakujem
(V prípade nejasností dajte prosím vedieť, často píšem dosť zmätene a nezrozumiteľne xD)

bereka

neries to uz, rozisli ste sa, nemusis brat ohlady na to ci je to jej kamoska alebo nie. to si musia oni dve vyriesit ak tam bude nejaky problem

No_Name5

Vďaka za odpovede...

Carie: áno, miloval. A ona mňa milovala vôbec? (nakoľko mesiac po rozchode už s jedným randila, no nič z toho nebolo)

slobodnemaciatko: no keď som ju spoznal, tak mi nesadla, no to bol proste len taký prvý dojem....tebe sa to ešte nikdy nestalo? pritom stačilo dotyčnú osobu viac poznať a hneď na toho človeka pozeráš inak. Mne sa to trebars nestalo prvýkrát. Ale inak aj mne napadlo porozprávať sa o tom s ex...

slobodnemaciatko

No ak s nou vychadzas tak v pohode, co keby si sa na to cestne opytal svojej ex?
Vtedy ti nesedela a zrazu ti sadla :-))
Sipim za tym taku malu pomsticku.