Syn si lakuje nechty

bozinka55

hmm ako ja som si myslela, ze ta moda, ze si budu chlapi lakovat nechty uz tak nejak proste davno presla. aj si sa ho skusala na to popytat?

Carie

Dnes sa mladi chlapci radi obliekaju zensky, maluju si oci, pouzivaju lak na nechty, nosia nausnice. Je to taka moda ale zda sa ze aj mladym babam sa to paci.

pravdajelenjedna

prosím ťa, nepočúvaj tu tieto dristy a nechaj ho nech sa vyvíja ... podporuj ho a nerieš capiny :D koľko x som mal aj ja nalakovane nechty, dokonca aj namaľované oči atď keď so bol u kamaratok a robili sme kraviny ... skôr sa ho spytaj či sa mu nejaká nepáči s ktorou trávi čas, pretože to môže byť ono ak sa jej snaží zapáčiť a ešte nevie ako na to tak všetkému prikývne

SugarFree

Ja som si tiež lakoval nechty na čierno keď som mal tých 15-16. Avšak počúval som prevažne rock/metal/punk a patrične som sa tak aj obliekal.

Pokiaľ je to iná farba tak neviem :)
I keď v roku 2020 je už asi všetko možné. Možno je to aj tým ako sú dávaní do popredia LGBT komunita. Skús sa s ním o tom porozprávať viac. Podľa mňa to ale nie je trendy ak je to iná ako čierna farba.

dzulili

// pokial je to na cierno no tak nech, vsak ako vidat takych. no ak by to mali byt ine farby, tak uz by som veru asi ajja znervoznela no vravim, moda je teraz nejaka si divoka