Narazené rebrá

Príspevok v téme: Narazené rebrá
IWAN

Ahojte všetci, idem si po radu. Predvčerom som si narazil rebrá, neskutočne to bolí. Bol som na pohotovosti, ale ako sa zdá nadarmo. Oblbováky typu ibuprofen zaberajú pomaly a slabo, navyše pôsobia krátko. Neviete o niečo, čo mi nezničí pečeň a tráviaci systém a čo funguje? ( Ak niečo vôbec je. )
Nechcem sa krútiť bolesťou ešte tri týždne.
Dík.

IWAN

Ďakujem za radu, kúpil som tú masť, ktorú mi odporúčal mmma a mám odkaz pre všetkých, ktorí mi písali, že tú bolesť musím vydržať. Keď som sa natrel, tak do dvoch hodín bolo po bolesti. Už týždeň sa natieram a môžem robiť aj prudké pohyby, nič sa nedeje, ako keby som ani nemal narazené rebrá.
Tá masť je úplne že suprová!

IWAN

jrh ďakujem, aspoň nejaká nádej okrem toho, že musím vydržať.
Pred chvíľou mi došla poštou tá masť, idem to vyskúšať, tak mi držte palce.

zazrivienka

zjavne ich mas teda statocne narazene, no nastastie nie zlomene. to proste musis len vydrzat, ako chce to hlavne cas a klud

jrh

Zo skúsenosti viem, že na takéto veci dobre zaberá konopná masť z ozopa.sk . Brat mal tiež narazené rebrá a prasknutú chrupavku a do týždňa sa mu to výborne zlepšilo. Masť si nevie vynachváliť. Mne to zas pomohlo na presílené zápästie a preťažený lakeť. Treba vyskúšať, nič sa tým nepokazí a je tu veľká šanca že to pomôže. Okrem toho je to úplne prírodné takže nič neriskuješ.

ahjajjaj

Pomôže poloha v polosede-poloľahu, analgetiká, a k tomu, keď si rebrá jemne obviažeš, aby neboli vystavené iritujúcej bolesti z pohybu.