Tetania ,alebo chore srdce ?

Príspevok v téme: Tetania ,alebo chore srdce ?
toso123121

chvem sa spytat ci niekto ma tiez take priznaky alebo nieco podobne ,pred rokom ked som sa chystal na nocnu som dostal velky tlak na hrudi islo to zo spodu brucha hore k krku trvalo to asi par sekund v tom momente mi strasne rozbusilo srdce az som myslel ze je po mne po tom.som siel na pohotovost a tam mindoktor dal inekciu teda magnezium a poslal domov ,kedze som uzival v ten den tabletky na dnu myslel som si ze to bude stoho ,lenze to vsetko potom pokracovalo tazde dychanie ,busenie srdca ,uzkost ,v noci nemozem spavat budim sa aj 10 krat cez noc ,raz v noci som sa zobudil a rozbuchalo mi srdce kde prisla aj sanitka ako naschval nic nezistili vtedy som mal aj holter na tom holteri som mal tep 185 ale uzatvorilo sa to ze srdce pravovalo normalne ,mam za sebou hadam vsetko ekg,sono srdca,zatazove ekg ,stitna zlaza a vsetko v poriadkunaz na to ze na zatazovom museli prestat v 5 minutach lebo som mal uz tep vysoki ale ze vraj okrem toho vsetko poriadku ,tak isto minerali v poriadku krv poriadku len mi zistili zvyseni aldesteron nieco nadoblickach a to vsetko stale ale mi je zle busenie srdca ,tocenie hlavy ,kolko krat nemozem dychat uz mam pocit ze sa zadusim zacne ma triast ,potim sa ,v noci sa vzdy budim a vzdy pridu na mna stavy ze mi rozbusi srdce a nenozem dychat denne taketo stavy mam aj 6 krat ,stava sa mi ze mam zasklby svalov ,a doktory ma ubezpecili ze to srdce neni ,ale ja moc neverim mali ste niekto taketo stavy ?

hartak

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

zandriara...toto nie je presvedčenie,to je hlboke poznanie a precitenie

hartak

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

toso pozdravujem,vnimam,za tvojim problemom su velmi tažke energie tvojej matky,pomože ti zastavit ich a odstranit,inač sa to bude stale opakovat, skôr či neskôr,ine mudrosti a rady ti nepomôžu .....,želam ti pokojny život bez tychto problemov

Ella-6

Ahjjjaj dakujem no je to o cosi lepsie konecne... Hej uvidím neskôr co bude.... Snad to uz horšie nebude no.... Uz nemam az take zle myslienky ako som mavala a sa tak uz nebojím celkovo som kludnejsia

ahjajjaj

Ella, veľmi sa teším, že Ti je konečne trochu lepšie. Nabudúce tI psychiater ešte zvýši dávku liekov. Za 3 mesiace by si sa už mala cítiť dosť dobre. Úplné uzdravenie za pol roka až rok. A všetky tie stavy spôsoboval mozog. Hormonálne doriadený mozog, ktorý chemicky funguje inak ako má.

Ella-6

Ahoj, nezvyknem moc reagovať a písať tu, ale v tomto prispevku som sa nasla. Uplne si opísal moju situáciu. Zažívam presne toto iste az ma to priviedlo do úzkosti i. Nedokazala som som byt uz kludna neverila som domtorom ze mam zdrave srdce tiež mam všetky vysetrenia spravené no aj tak mi to je malo a ja si myslím stále ze nieco mam so srdcom proste ze si niečo nevšimli. V noci som nemohla zaspať lebo som len premýšľala hrala sa na doktorku a snažila sa zistiť co mi je z coho to mam. Presne vysoky tep bolesti na hrudi hlavne na lavej strane tazke dýchanie trasenie noh ruk potom ked to prejde ma hned obleje pot a je mi zima.... Su to hrozne stavy kvôli ktorym ja uzivam momentálne lahke antidepresiva plus eate kvoli tomu ze mna uz asi 9 mesiacov kazd, den boli hlava .. Uzivam ich 2 tyzdne a citim sa o cosi lepsie. Vymenila som internistu v oktobri idem ku nej prvý x tak som zvedava na iny nazor ineho doktora. Uzivam aj na tep lieky a je to oveľa lepšie. Rano polku a vecer polku egilok u a tep mam pod kontrolou co výrazne obmedzilo tie stavy nakolko vzdy mi začali rychlim tepom.