No je toto normálne?

Príspevok v téme: No je toto normálne?
Josipe

Co si myslite o tom keď vam niekto sam od seba napíše na messengeri správu a pýta sa vás ako sa máte a co v robote a vy sa tiež zo slušnosti opýtate v podstate to isté (ved co iné sa na to dá). Dotyčna osoba správu videla ale už neodpísala. Toto sa mi dosť často stáva s jednou byvalou spolužiačkou z vysokej s ktorou sa aj občas stretneme a doslova ma to vytaca. Tak na čo niekto začína s konverzáciu keď v nej nechce pokracovat. Ja sa vždy snažím odpísať aj keď sa mi nechce. Ved je to podľa mňa normálne ze keď sa vás niekto opýta aj odpoviete. S takými ľuďmi asi nemá význam strácať čas keď mi nabudúce bude písať tak ju úplne odignorujem.

dzulili

// tak si ju vymaz a nebudes uz mat tkaeto problemy. to je za mna najlepsie, najrychlejsie a najucinnejsie riesenie

webcontentonline

a hit freelancers swear by exercises — washing your face, putting on real garments and placing smartphone boundaries — and those recommendations increase to ingesting. dietary therapist and longtime paintings-from-homer wilma macdonald told huffpost that snacking right here and there's the largest mistake she sees new far flung workers make. she recommends setting up your day like all everyday working day, with a lunch wreck, a few smaller breaks and a focus at the most important meal: breakfast.
www.webcontentonline.com

slobodnemaciatko

Toto je nejaka hra, ze hadaj preco robi on/ona to, co robi?
Je uplny nezmysel pytat sa inych/cudzich ludi na spravanie konkretnej osoby a neopytat sa to PRIAMO jej (logika, pravda, cestnost).

Josipe

Ja som sa práveže pýtala tak ako ona mňa ale odpoveď žiadna.....asi je fakt najlepšie ignorovať nabudúce. Nepotrebujem sa vo svojom živote zaoberať s ľuďmi ktorym nestojím ani za to aby mi odpovedali na jednoduchú otázku. Také správanie ma vytáča.

ahjajjaj

Josipe, keď sa niekoho spýtam, ako sa má a on mi slušne odpovie na otázku, ani ja mu neodpíšem už. Vieš prečo? Lebo on napísal síce ako sa má, ale mňa sa na to ani trochu nespýtal, takže z toho dedukujem, že ho v podstate nezaujímam. Tak načo ešte písať?