Zvýšená teplota dlhodobo

Príspevok v téme: Zvýšená teplota dlhodobo
-sim-

Dobrý deň
Mám 19 rokov a už vyše 2 mesiacov ma trápi zvýšená teplota do 37,5. Niekedy sa mi teplota zníži pod 37 ale vždy následne stúpi opäť. Mám za sebou krvné testy, odber moču, rtg pľúc a sono brucha. Všetko je v poriadku. Dnes som absolvovala vyšetrenie na infektológií ( výsledky ešte neviem). Tam mi pani doktorka predpísala antibiotiká. Nikto mi však nevie povedať o čo ide. Mám strach, že je to niečo vážne. Vedel by mi niekto poradiť, poprípade informovať ak ste niečo také zažili- čo Vám pomohlo. Ďakujem

-sim-

O tej diagnostike som este nepocula Dakujem za info urcite to vyskusam ak mi uz nic nepomoze. Kde sa to presne nachádza ? Neveim Preco mi dala ATB ale myslim si ze to je uz tym ze nevedia co mi je. Nemyslim si, ze je to moja normalna teplota pretoze predtym (par mesiacov dozadu) ked som si merala nikdy som nemala zvysenu. Ja mam strasny strach uz co mi moze byt pretoze som citala ze aj pri rakovine sa zvysuje teplota.

Omen

Sim,
ak nemáš žiadne iné symptómy, potom nechápem, prečo ti doktorka predpísala tie ATB?!
Pozri, s teplotou je to tak ako TK, tá sa v priebehu dňa mení a záleží od viacerých faktorov: vonkajšej teploty, hydratácie...
Ešte by tu bola taká možnosť, že užívaš nejaké lieky, suplementy, máš intoleranciu, alergiu alebo nejaké fókusy v tele, je to hormonálna, či imunologická záležitosť, ktoré ti to spôsobujú. Ak ti na infekčnom nezistia nič, zameraj sa týmto smerom. Je však možné aj to, že to je tvoja normálna telesná teplota , ktorú si postrehla až teraz.

marcelina78

s tymto som sa trapila ako ty 10 rokov, aj mandle som si dala pre istotu vybrat, na odporucanie lekarov, ked nevedeli co so mnou, aby sa vylucilo, ze mi to robia a nepomohlo. lekari na nic neprisli, vraj sa mam s tym zmierat, ze to moze byt moja normalna teplota.....skoro som odpadla, najlepsie roky zivota roky zivota som zila ako zbity pes, boli chvile , ked teplota bola normal, hlavne doobeda a poobede uz to zacalo a vecer uz som sa ledva vlacila, niekedy som mala dni bez., ale len malokedy. chodila som potom nejakemu liecitelovi a uzivala detox joalis, nieco sa pohlo a je to prec. na tvojom mieste po mojich skusenostiach by som sla skor na nejake diagnostikovanie, teraz je najlepsi pristroj najpresnejsi sensitiv imago, biorezonancia. skutocne to najde vsetko, nasledne ocista organizmu, vylucenie potravinovych intolerancii , parazitov, virusov je dobra cesta k uzdraveniu. pristroj pouziva aj vela uvedomelych mudr. teraz nato chodim s dcerou, k jednej detskej mudr, co to ma lebo byvala casto chorlava a neviem si vynachvalit, polepsilo sa . skus si najst niekohov blizkosti, kto ma ten diagnosticky pristroj. drzim palce, viem co je to za hnus takto zit.

-sim-

Nie iné symptómy nemám žiadne. Neviem či je to dlhodobo ale myslím, že 2 mesiace je už dosť dlhá doba a nikto nevie prečo sa mi to deje.