Ako sa zbavit tuzby

Príspevok v téme: Ako sa zbavit tuzby
1sandra

po blizkej osobe, ked to z nejakeho dovodu na urcity cas a mozno aj nikdy proste nie je a nebude mozne? Kam upinat pozornost, aby to cloveka vobec nenapadlo a nechybalo mu dalsie roky, tak ako chybalo doteraz?....nejaka literatura faktu, vedecke knihy a dokumenty, ktore nie su o vztahoch medzi ludmi?

vcelka

skús si prečítať napríklad stopárov sprievodca galaxiou, je to taká oddychovka, mne to veľmi pomáha v takýchto situáciach.

1sandra

no ze by som sa radsej chcela sustredit na nezive veci, nez ludi a ich zivoty, ibaze neviem ci je to mozne, ci sa to uz niekomu podarilo vo svete, kde neustale naraza na samych ludi a aj ked s nimi byt nemusi, tak mu neustale vstupuju minimalne ak do mysle, ak uz nie do realneho zivota a ti v realnom zivote blizki nikdy nebudu a asi ani neboli.
potrebujem sa do niecoho vlozit celou svojou bytostou, no neviem este presne, co to ma byt, len viem, ze nechcem, aby to bolo o ludoch.

ahjajjaj

ahoj Sandra, venuj sa tomu, čo Ťa baví. Nájdi si nejaký koníček, stretávaj sa s ľuďmi. Máš nejakú dobrú kamarátku? Alebo si naplánuj, aké knihy by si si dokedy rada prečítala, alebo len pozrela, ktoré filmy si chceš pozrieť, vytýč si konkrétne ciele.

Pascala

Ahoj, aj mna to prave dnes napadlo, tiez na mna doliehaju chmury, asi z tej zmeny pocasia. Ja rozmyslam, ze zamerat sa viac na seba.