PROSÍM POMOC ??

Príspevok v téme: PROSÍM POMOC ??
chalanisko

...mám so svojou priateľkou nádherný vzťah...po všetkých stránkach nám to klape proste úžasne spolu trávime čas poznáme sa moc dlho ale trápima stále jedna vec a už veľmi dlhý čas si neviem pomôcť a nemyslieť na to....poviem to v úplnej skratke....ona je moja prvá sexuálna partnerka ale ona to už predtým robila s jedným chalanom ale nedokončili to lebo to bolo proste veľmi nepríjemné....mna stále trápi že niesom jej prvý chlapec lebo to beriem tak že je to pekné keď to partnery prežijú spolu prvý krát...ona mi hovorí že hento proste nič nebolo že to bol omyl a že mna berie ako prvého lebo proste somnou to bolo už tak normálne proste s emóciami vyvrcholením....prečo sa mi to stále vracia na rozum a prečo ma to stále trápi????? Prosím pomôžte mi ja už neviem čo so sebou

slobodnemaciatko

O urodnu zem byva vzdy zaujem, teraz ju plejes, obrabas a zurodnujes ty. Nezabudni sa o nu pravidelne starat, strazit si ju, aby ti tam nejaky plevel nevyrastol, ci ti niekto neukradol a neznicil urodu ;-)
Zameriavaj sa na dolezite veci, to, co je tu a teraz. Zi v pritomnom okamihu, veci co bolo, alebo co by bolo keby su nepodstatne talafatky, ktore ti zbytocne nahlodavaju stastie.

Carie

Mas stastie ze si si nasiel skvelu partnerku s ktorou vam to klape po kazdej stranke, aj v sexe. Miesto toho aby si si to uzival tak riesis kraviny. Skusala vztah s niekym inym, teba vtedy este nepoznala, nebola ti predsa neverna. Odporucam ti zacat chodit k psychologicke a prebrat to s nou. Ak ju opustis, neskor budes lutovat. Lebo mat pekny vztah je v dnesnej dobe skor vzacnost.

Alan89

V prvom rade si musis uvedomit ze to co pocitujes je uplne normalne.Kazdeho normalne zmyslajuceho a slusneho chlapa by to trapilo.Mas len dve moznosti:bud jej to odpustis,lebo ju lubis alebo ju opustis.