mam pocit že potrebujem reštart

Príspevok v téme: mam pocit že potrebujem reštart
Chris Motionless

Zdravím, neviem kde začať a ani správne vyjadriť svoje pocity, myšlienky pretože mam v nich chaos ako pri protestoch, že sa prekrikujú jedna druhú a neviem sa ani jednej chytiť... mam pocit, že stale som sa len stažoval, všetko mi vadilo a neuvedomoval si ako sa mám dobre, nič mi nechýbalo iba som svoj život zasvetil tomu, že žijem viacej času mimo rodiny a kamarátov v zahraničí a doma som nechal skoro všetko tym pádom, prišiel asi čas na reštart a niekde sa posunúť a to som si pomohol tým, že som vyskúšal escobarove dieťa,biele srandy menom kokain a uvedomujem si, že pri tom mi uteká čas, nepremýšlam vôbec nadtým čo bude zajtra, trebalo by sa s tím rozlúčiť ale povedať zbohom je tažké... vlastne ani neviem, čo chcem povedať asi len sa vyrozprávať, viem že je to len o mne a ja musím usporiadať si všetko v hlave a iba ja si píšem svoj osud ale keď je človek dlhšie sam len zo svojimi myšlienkami, problemami a ešte ani neda sa skoro nikde ist odreagovať aj keď sa venujem svojim hobby no večer zase to príde ...ak sa niekto najde na pokec budem rad

vandula

a nechceš sa teda radšej vrátiť domov za svojou rodinou a žiť si tam život bez tých hnusných tabletiek, ktoré ťa oberajú o krajší život?

ovomaltine

chris, to musi ist okrem ineho hrozne do penazi, ako to financujes, kolko ta to vyjde denne alebo mesacne? a vobec, ako sa pritom citis, co vsetko je zmenene?
ak sa mozem opytat, vyvolava aj zurivost a podobne negativne veci?