Bolesti záhlavnej a spankovej kosti

Príspevok v téme: Bolesti záhlavnej a spankovej kosti
Ella-6

Ahojte neviete co môže byt príčinou bolesti v záhlavnej oblasti a spankovej?? Uz pár mesiacov ma tam bolieva hlava neprijemne aj na dotyk kednsi chytím s prstami je to neprijemne lieky od bolesti nezaberaju. V poslednej dobe ma to boli kazdy jeden den. Niekedy cítim az ako keby ma usi vnutry boleli. A este sa chcem opýtať magneticka mozgu je to iste co magneticka hlavy? Ak mi robili Mri mozgu videli tam aj hlavu aj tieto kosti?? Alebo len mozog? Neviete náhodou niekto. Cez tyzden sa skúsim dostat na neurológiu. Ďakujem

ahjajjaj

aj môj psychiater si myslel, že to nie je nič vážne z psychiatrického hľadiska so mnou. Tak si urob test na depresiu sama:
test-deprese.hys.cz

Ella-6

Ahjaaj no podstate hej slo to rýchlo.. Len v krátkosti som jej povedala a teda povedala ze môžem ten citalec 10 si dávať kludne a ak nebudem vedet zaspať si mozem dat neurol iba 25 a z toho este polovičku.. Nie vždy ale len vtedy ked nebudem vedet zaspať. Takze takto som dopadla dalej mi kazaka k neurologovi zájsť.. Tam chodím dlhšie a aj tak tam musím papiere aj z nemocnice zaniesť ze by bolo fajn mi skontrolovat aj krcnu chrbticu.. Ale povedala sama ze nevyzerá to ze tieto moje problémy mi spôsobuje psychika.. Vysvetlila som jej proste ze ja som bola uplne vporiadku ale tieto denno denne bolesti hkavy co mam tak jasne ze nie som nadsena z toho tak nie som stastna a jasne ze sa to podpísalo uz aj na psychike.. Ale hovorí ze tie lieky mi pomozu a uviidme

ahjajjaj

Ella, stredne ťažká depresia sa prejavuje najmä fyzickými príznakmi. Ten človek, ktorý ju má, normálne vtipkuje, robí si všetko, čo musí, len je vyčerpaný, a má rôzne bolesti. Ako si dopadla?
Mám dojem, že u psychiatričky si sa vyrozprávať príliš nemohla, tam to často ide ako na bežiacom páse, príznaky, predpis liekov a ďalší, prosím.

Ella-6

Ahojte dakujem vam za odpovede, ahjaajj dnes idem rano na 8 k psychiattricke s tym. Orvy x od porodu a tehitestva, možno mi pomôže sa vyrozprávať a uvidim ale isto mi dačo nasadí... Len neviem no ci chcem jest antidepresiva bojim sa ich... Aj ked som ich uz raz mala a pomohli mi. Ale ja stále neviem verit ze psychika mi robí takéto problémy taketo stavy ja si stále myslim ze proste niečo vazne mi je a umieram alebo co. V zivote som na akupunkture nebola skusim to vyhľadať u nas v hc. A na masaze uz chodím aj masér hovorí ze v zlom stave mam krcnu a trapezy a celkovo cely chrbat. Plus jasne chxem zacat cvičiť do toho len ked ma stale boli hlava tak necvicim ale skusim. Leno to neviem kedy budebtaky den ze ma to nebude bolet

ahjajjaj

Kedy máš ísť k psychiatrovi, Ella?
Antidepresíva Ti odstránia bolesti spánkovej kosti. Tú záhlavnú, to si nájdi cviky na internete na krčnú chrbticu a každý deň cvič. aj akupunktúra, alebo rehabilitácia pomôže.

ahjajjaj

ahoj, bolesť záhlavnej kosti zvykne spôsobovať nejaký predošlý úraz, a keď úraz nebol, tak blok v krčnej chrbtici.
Bolesť spánkovej oblasti býva najčastejšie spôsobená fyzickou či psychickou vyčerpanosťou a môže spôsobovať až migrenózne bolesti hlavy.