Slaby sluch

Príspevok v téme: Slaby sluch
jankamar

Prosim Vas mal tu niekto problem so slabsim sluchom? Ja mam 72 rokov a pocula som vzdy dobre, ale nasledkom jednorazoveho hluku na akcii mi zalahlo v uchu a odvtedy je moj sluch oslabeny. Pocujem podstatne menej uz je to par rokov. Mate s tym niekto skusenosti? Lekarka mi predpisuje lieky ale ja si myslim, ze to poskodenie nie je liecitelne liekmi.

hartak

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

jankamar,..pomôžem vam,ak budete suhlasit a date vaše povolenie,ale nie cez tuto komunikaciu,totižto niektory to nedokažu pochopit a potom ubližuju,napadaju,utočia,pisomne,slovne..ak sa rozhodnete,poprosim mail,je to na vas...všetko dobre želam

ahjajjaj

jankamar, asi Vás nepoteším, strata sluchu je s najväčšou pravdepodobnosťou trvalá. Dôvodom je aj vek, popri prežitom hluku. Trochu zlepšiť situáciu, prípadne spomaliť zhoršovanie by mohlo, keby ste nepočúvali často a veľa rádio, alebo televízor, ak ste teda zvykli dlho pozerať, lebo ho musíte hlasnejšie púšťať a to Vášmu sluchu škodí. Takže skrátiť čas strávený v hluku. No a samozrejme brať všetky predpísané lieky.

jankamar

Dobry den hartak,
zaujal ma Vas nazor na moju temu.
Vedeli by Ste mi nejako rozvinut, co by som mala urobit?
Ako mozem zastavit a odstranit tie tazke energie?
Dakujem za odpoved.

hartak

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

jankamar...mate tam energie vašej matky,tažke energie,zastavte ich,odstrante ich ,ulavi sa vam,..želam všetko dobre