Turá a menštruácia

frankma

daj si taku hrubsiu vacsiu vlozku a malo by to byt postacujuce. ved konieckoncov co si davas na noc ked spis? a druha vec je keby ta chytili krce pri takej menstruacii tak ti odporucim mat po ruke cetalgen, ten ti od bolesti perfektne ulavi :)

niina

to by si mala najlepsie odhadnut ty sama, no myslim si ze tie tri hodinky to v pohode zvladnes. ved si daj taku vacsiu hrubsiu ak si si neista.

Sianna

Tak ja chodím po horách aj keď mám silnú menštruáciu alebo sa chodím aj kúpať. Nechcem sa obmedzovať kôli tomu.

lucyda

Chodiť sa dá aj počas menštruácie. Nechcem to zľahčovať, viem, že každá žena má tú menštruáciu inú, ale hýbať sa proste treba za každých okolností. Mne napríklad pohyb veľmi pomáha pri bolestiach akéhokoľvek typu.

Tyna_Mal

Ja chodím tiež na túru aj pri menštruácii, pretože nikdy nie sme mimo civilizácie. Zájdeme si na obed do reštaurácie, takže tam si môžeš dôjsť na záchod, alebo aj niekde inde. Do batohu, ktorý mám z www.protrek.sk , sa mi všetko potrebné zmestí, takže sa potom na záchode skontrolujem.Tých občerstvení so záchodom je všade veľa. A pokiaľ idete niekam mimo civilizácie, tak by som odporúčala túru o týždeň posunúť.

akinom007

olivka1987/ 2 vlozky? to prosim ta ako? Toto nechapem, uz som to pocula ale neviem si to reale predstavit a popravde ani nechcem ten pocit s 2 vlozkami a ist na turu este k tomu:D

janinia

tazko povedat, my nevieme aky mas cyklus, ale tak nebude problem ako ti tu uz bolo napisane si ju niekde v ustrani vymenit. len ju tam prosim ta nenechavaj :)

ahjajjaj

zober si vložku na túru, niekam sa tam schováš za kríky a vymeníš si ju. Použitú zabalíš do batohu a pri príchode na ubytovanie ju zahodíš. Ešte si môžeš kúpiť vlhčené utierky na zadok, čo majú bábätká a tým sa očistíš.