Stužková koronavírus

Príspevok v téme: Stužková koronavírus
Marek_Maly

Zdravím. Keďže tu už je oficiálne druhá vlna a ohľadom škôl sa príjmajú opatrenia, ako to vidíte so stužkovou? Ja osobne by som bol najradšej, keby ju celoplošne zrušia. Vedel som od začiatku, že tam nechcem ísť. Problém je, že všetci spolužiaci tam idú a od 1. ročníku sa zbierajú peniaze. Rodičom som vysvetlil, že tam ísť nechcem a tí to pochopili. Avšak moja triedna z toho určite mať radosť nebude a mnoho spolužiakov tiež. Preto by som bol najradšej, keby tento rok nie je žiadna stužková. Takže moja otázka znie, - ako to vidíte? Bude tento rok? Nebude?

Kris_tina

Wtf, ze mohla by sa zrusit aj maturita. :D Ach, deti, nevyjadrujem sa radsej. Hadam ludia s takym pristupom nechcu ist dalej na VS.

Ak na stuzkovu ist nechces, jednoducho na to naber sily a povedz, ze nechces, ze mas na to svoje dovody, ktore podla toho, ako uznas za vhodne bud povedz, alebo si ich nechaj pre seba. Nemozes sa predsa nechat nutit, ked nechces. A kedze nechces, tie peniaze, ktore by tvoji rodicia investovali do tvojej stuzkovej, by sa dali vyuzit v tomto pripade aj rozumnejsie.
Mne nasa stuzkova prisla neskutocne predrazena, lebo par princezniciek muselo mat vsetko tip-top a tak to potom aj vyzeralo, ked tyzden pred stuzkovou sme sa este museli doskladavat, aby sme to financne utiahli. Cize, za mna, ked nechces, nechod, financie sa daju aj lepsie vyuzit.

daninka25

No tak od 1.9. môžu byť zábavy a takéto udalosti iba do 23:00, nie? Takže ak to tak aj bude, tak si myslím, že stužkové zrušia a presunú na nejaký iný termín.

emma26

Ahoj ja by som tiež bola najradšej keby sa zrušila, nechcem tam vobec ist, svojich spolužiakov nemám rada a neznasam hromadne akcie. Takže dufam že sa to celé zruší. a mohla by sa zrušiť aj maturita :)

snejty

Asi bude zalezat od poctu ludi. Vlada urcuje, kolko ludi moze byt na verejnych podujatiach. Cize mozno len znicia pocet hosti na stuzkovej, alebo bude mensia - len studenti a niektori ucitelia.

Ak tam vsak nechces ist, nechod. Nie je to povinne. Tyzden - dva sa budu spoluziaci rozpravat o zazitkoch zo stuzkovej a potom to upadne do zabudnutia.

lexxa

Nie si prvý ani posledný, od nás z triedy neboli piati spolužiaci na stužokovej a nič sa nestalo, proste nechceli ísť tak nešli