Muz a kamaráti

Príspevok v téme: Muz a kamaráti
nada5

Ahojte . Ako by ste riešili otravných kamarátov...každý deň môj chodí večer von.. máme deti no ako vidím už mu moc na našom vzťahu nezáleží. Robíme si plány a stačí keď zavolá kamarát a už aj ide za ním ..sice nie hneď ale ide . Všetko by bolo ok keby z muza niečo mám . príde mi domov večer v naladicke a ja môžem robiť veceru... viem že môžem ísť aj ja veď ale..toto není rodinný zivot. Mám pocit že som na poslednom mieste .a mám pocit že je tam jedna osoba ktorá to dosť ovplyvnila.. žena

vrvra

ahoj
treba zapracovať na vzťahu. pokiaľ už ale máte deti tak by si mal aj on sám uvedomiť, že sa im treba venovať. vychovávať ich musia obaja rodičia. porozprávaj sa s ním o tom

slobodnemaciatko

Zena trpi pokial je muz slaby. Niektorym ludom nie je nic svate. Nepraj jej nic zle, len tolko, aby musela zazivat a citit to, co ty teraz. Zlodejky su prazdni ludia so zlou energiou. Chcela kradnut, nech ma tvoju bolest. Nic ine si nezasluzi.
Muz zrejme citi vinu a preto unika.

ovomaltine

Ake aktivity najradsej robi s detmi? Skus naplanovat tie, nech sa chyta, pripadne mu povedz, ze jeho oblubeny kamarat nech ide s vami, ked chce.

matinka

podla mna by si sa skor mala porozpravat so svojim manzelom a povedat mu o tom, ze sa ti nepaci, ze kazdy den chodi s kamaratmi von. ved aj on im moze povedat, ze teraz nejde lebo chce byt s detmi!