Co znamená neodpovedanie?

Príspevok v téme: Co znamená neodpovedanie?
SugarFree

Prišiel som si po radu ku vzťahovým expertom na zdravií xD
Takže, spoznal som sa s babou cez spoločnú aktivitu, nejdem písať akú. Po ukončení tejto aktivity sme sa mali rozlúčiť a v podstate sa už asi nikdy nevidieť v živote. Mail sme sa seba obidvaja číslo a tak som jej napísal či by nechcela ísť niekedy von a niekam zájsť. No a odpoveď už neprišla :D
Len poviem, že mne nepripadala ako niekto kto má problém povedať nie a mne by to ani nevadilo kebyže napíše niečo v tom zmysle že nemá záujem.

Takže z toho my vychádzajú len 2 možnosti:
Nestojím jej ani len za to aby mi odpísala a má ma teda v ...
alebo som ju možno zaskočil mojou otázkou a nečakala to. neviem
Čo ma však mrzí je to, že nenapísala ani len nie. Nemal som pocit, že by sme si nerozumeli no pravda je že sme sa nepoznali dlho ani veľmi.

Otázka na vás žienky: Keby nemáte záujem o rande, napísali by ste na rovinu nie alebo by ste sa ani neunúvali odpísať?

slobodnemaciatko

To, ci ma zaujem, alebo nema je uplne irelevantne.
Je kopec ludi, ktori su nevychovani a nevedia odpovedat na otazku.

Filip TT

Veronicqua - odpovedal som ti do tvojej témy. Ale bol to postup muža, ženy majú iný prístup. Žena môže byť aktívna, ale musí to pôsobiť ako pozvanie. Pre mňa je najsilnejším pozvaním ženy pohľad a úsmev. A v konaní je to záujem a starostlivosť. Keď ho niečim ponúkneš a podobne. Ale to vy ženy ovládate najlepšie. Priame oslovovanie a návrhy to je skôr pre muža.

Veronicqua

Filip TT - a ako si ju získal? Ako sa ti to podarilo? Keby si mi vedel dať radu? :) asi si aj videl moju diskusnu temu aky mam problem :(

martuscha

osobne ak by somteda nemala zaujem, tak by som to napisala na priamo aby sme ako ja tak aj on proste nestracal cas. naco je to dobre sa zatajovat

Filip TT

Rob ako myslíš, ale podľa mňa napísať jednu SMSku na ktorú si ani nedostal odpoveď je fakt dosť málo. Ja som svoju manželku získal potom, ako mi povedala, že z toho fakt nič nebude. Za dva týždne si to ale rozmyslela a pozvanie na prvé rande prijala.

SugarFree

@Filip TT Verím, že takých prípadov môže byť veľa, ale ja nie som ten typ človeka, že by som sa nasilu išiel vnucovať niekomu. Navyše predstava, že fakt nemá záujem a iba by som ju otravoval mi to nedovolí urobiť.

Okrem toho tu sa dievčatá vyjadrili, že nemá záujem a myslím, že ženy sa väčšinou nemýlia v týchto veciach :)

Ďakujem všetkým za príspevky.

Filip TT

Pozri, keď máš o ňu záujem a nie je žiadna odpoveď, tak zabojuj. Mám jedných dobrých známych manželov a on keď sa o ňu snažil, zopakoval jej svoj návrh tri razy, kým dostal odpoveď a tá odpoveď bola áno. Niekedy proste treba presvedčiť, že ten záujem naozaj je.

kikiko

finding the right skills to your startup might be easier with those proven hiring guidelines. 
learn how to attract and maintain gifted human beings. read an interview with ex-googler david bizer. highlights: we're a group of startup fans, we've a global reach
www.sitenetnews.com