Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ct vysetrenie bez odporucenia

Príspevok v téme: Ct vysetrenie bez odporucenia
Ella-6

Ahojte neviete ci sa nahodou niekde neda spraviť ct vysetrenie? Myslim tak ze si ho sama uhradim bez odporucenia od doktorky? Ze len dojdem poviem co potrebujem zaplatim a oni ma objednaju? Dasa to aj tak?? Dakujem. S mojou doktorkou sa neda dohodnut 8 mesiacov trpim bolestami brucha hnackami pocitmi na vracanie silne krce a ked jej ukaz3m kde ma boli povie mi tam ma nema co bolet.. Zr tam su creva alebo neviem co bo ake mna to vazne hrozne boli stale. Niekedy na mna dojde taky zachvat krcov a hned hnacky potom zas mam tyzden fajn a tak dokola... Na sone som bola lenze to doktorka mi ho robila az 1 sekundu to mi príde nic proste... Dakujem

Ella-6

Ahojky Judit19 no vcera som vecer skoncila uz na pohotovosti to sa nedalo vydržať uz 3 den nic nejem nemozem lebo mi je zle a boli ma brucho hore.... Zial na pohotovosti som len injekciu dostala ziadne vysetrenie nic... Pondelok idem na krv na gastro sama som sa vcera rano objednala a potom 8.9 na hadicu do zaludka. A pondelok musim k. Mojej obvodnej si pre odporučenie na gastro dufam ze mi ho da ukazem aj papier z pohotovosti aby videla. Mne ona cely cas hovori ze co by som chcela ved som po cisarskom reze... Ale to je uz 8 nesiacov toto neni normlane ze mam stále hnacky a bolesti silne ktore musim normálne predychavat aby som neodpadla.. Nekozem jic zjest lebo hned bolesti a hnacky mam... Zvazujem hej ze ku koncu mesiaca sa u nej odhlasim a pojdem k druhej dr. Dakujem